Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01
üzenetére
Több helyen (pl. wiki) azt olvastam, hogy az LC3 a bt. 5.2 része. Az OK, hogy igazából az LE Audio protokollé, de utóbbi pedig része az előbbinek.
Egyébként tényleg nagy a kavarás / süketelés a témában. Ebben a cikkben is az 5.2-vel "házasítják" az LC3-at.
Mindeközben én égen-földön nem találtam olyan eszközt (fej-, vagy fülhallgató, telefon, tablet, stb.), ami nyíltan támogatná az LC3-t.
Ohh, most olvastam csak bele a FAQ-ba, amit küldtél ... hogy szomorodjon meg az összes gyártó, aki az 5.2-es készülékébe nem implementálta az LE Audio-t és ezzel az LC3-at, de komolyan!
Q: What is the minimum version of Bluetooth Core Specification that LE Audio requires?
A: LE Audio relies on a new core feature introduced in version 5.2 of the Bluetooth Core Specification.Q: When LE Audio is used to support truly wireless earbuds, will a phone see and pair with two Bluetooth addresses?
A: LE Audio introduces the concept of coordinated sets of devices. It will be up to manufacturers how they expose those through their user interfaces. - erre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest