- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon várok évek óta egy tabra, ami 8colos, min4 de inkább 8gb ram, legalább középkat soc, normális kijelző (fhd vagy qhd). Ennyire nincs igény ilyesmire, h senki nem gyárt?
Még mindíg az őskövület mipad4-et használom.Ez az Alcatel egy értelmetlen környezetszennyezés.
Android go meg 1gb ram 2020-banElképzeltem a céges brainstormingot, hogy "főnök, van egy tök jó ötletem, megmaradt cuccokból beszer árban ki tudunk adni egy fost, de csak 10$-ba van nekünk és 100-ért el lehet adni. - Akkó' fa..a, mehet is gyártásba, 1milliót kihányunk, 90 milla zsebbe, csá"
-
Rodi 4.80
senior tag
Büntetni kellene a 2-3GB rammal szerelt droidos gépek gyártóit, ezek "használhatalan" ipari hulladékok.
-
_flamer
aktív tag
Bocsi, nem konkrétan 3 percre gondoltam, de gyakran előfordul, hogy nem sok időm van és akkor nem esne jól, hogy ha várakoznom kellene.
Én az S10-el tökéletes elvagyok, a 8GB ram bőven elég mindenhez. Bár ahogy fentebb is fogalmaztam nem ezen szoktam megváltani a világot, arra vannak más eszközeim is.
-
-
vlevi
nagyúr
"az android is jóval többet kér ma már mint pár éve"
Pont a napokban volt egy hír, hogy a Google megemeli a minimumot a következő android követelményeinél.Az eddiginél "okosabbaknak" kell majd lenniük az Android-telefonoknak
Ha a mimimum a 2giga, akkor mennyi az ajánlott?
Mint amikor a játékhoz leírják, hogy Gefoce 750 a minimum, de a recommended a 2080Ti -
dutrás
őstag
Semmi speciális igény nincs egy drón vezérlőszoftverének futtatásában hisz erre találták ki. De kell neki a 3 giga így vettem egy Mediapad T5-öt is. A páromnak meg megmaradt a T3.
Az hogy neked nem fontos az osztott képernyő nem biztos hogy másnak se.
Ezek a termékek már elsősorban tartalomfogyasztásra valók a telefon funkciók lassan másodlagossá válnak tablet esetében pedig pláne.
Ez esetben az alcatel optimalizációját ismerve nem sok köszönet lehet a használatában rendkívül hanyag és tré gyártó. Frissítés pedig felejtős.
Jól mondta "flamer" kolléga hogy bizony türelem kell már ezekhez a kacatokhoz. Ne felejtsd azt se hogy maga az android is jóval többet kér ma már mint pár éve és még alkalmazásokról nem is beszéltünk.
Gondolom a párod sem lépne már vissza ha kivesszük a képletből a mobilpay-t. -
dutrás
őstag
Volt OT995 Idol 2S. Azóta ignorálom a márkát. Bottal nem piszkálnám a termékeit.
@lakotibi
Nem kell gamerkedni ahhoz hogy elfogyjon az a két giga ram. A drónomat próbáltam vezérelni hasonló kvalitású tablette(Mediapad T3) l de sok köszönet nem volt benne.
Elég pár alkalmazás háttérben futtatása és már hasba is akasztottad ezeket a vackokat. Aztán lehet próbálkozni egy osztott képernyővel is aztán lehet hümmögni. -
vlevi
nagyúr
Nem olyan egyszerű a dolog.
Én most pont egy ilyen "downgrade" dologban vagyok, Redmi Note7 telóm szervizben van, helyette a korábbi Idol3-at használom.
És, ami a 4GB RAM-os, újabb, jobb procis telón egyértelmű, az a 2GB RAM-os Idol3-on nyögvenyelős.
Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, nem játszok vele, csak éppen az alkalmazások megnyitása, a térkép elindítása, vátogatás közöttük az sokkal időigényesebb. Néha már azt hiszem, megfagyott, pedig nem, csak kell neki 4-5mp, mire az alkalmazás, ami elindult, el is kezdi csinálni, azt, amiért elindítottam. -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Ilyenek az intellektuális macsekok.
janeszgol: Elavult konstrukció. Már 10 éve is az volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
A múltkor a számítógép ellen ágállt. Ha megeszi az egeret, nem is tudja használni, így elhiszem, hogy idejét múltnak gondolja.
-
-
Atocha
senior tag
Ipari hulladekok. A cikkert is kar volt. :/
-
vlevi
nagyúr
Elojó telefonom Alcatel idol3 volt, de már az is a kínai TCL terméke volt.
Viszont az még működött rendesen, sőt, hogy a ostani telóm szervizben van, kénytelen vagyok újra elővenni.
De azóta... katasztrófa, amilyen legelje cuccokat adnak ki.
Nem tudom, a többi termékük, pl Tv-n, milyenek?
Vagy vannak normálisabb dolgaik is, csak az nem kerül piacra??? -
jUUh
addikt
Értelmetlen.
-
joey04
titán
ezeket kár volt bemutatni...
-
rdt89
addikt
Ezeknek nem lett volna szabad ajtót nyitni, hogy ne tudjanak bemutatkozni...
-
Freiherr
őstag
A 7-es kuka, a 8-asért adnék 30-at.
-
Azt hittem nincs lejjebb az Alcatelnél, tévedtem . Kis specifikációt felemészti “remekül “ optimalizált rendszer ezzel is megölve az alap felhasználást . Megközelítőleg MyAudio szintjét tudom elképzelni .
-
Vissza a
jövőbemúltba? -
_flamer
aktív tag
Az áruktól függetlenül kuka mind a kettő..
-
janeszgol
félisten
Pff. Egyik se mozgat meg. 2 es 3 giga rammal kellett volna szerelni. Plusz a kisebbnek tuti TN panelje van. Ha jo minosegu TN lenne, de a nyakamat teszem ra, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest