- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"az android is jóval többet kér ma már mint pár éve"
Pont a napokban volt egy hír, hogy a Google megemeli a minimumot a következő android követelményeinél.Az eddiginél "okosabbaknak" kell majd lenniük az Android-telefonoknak
Ha a mimimum a 2giga, akkor mennyi az ajánlott?
Mint amikor a játékhoz leírják, hogy Gefoce 750 a minimum, de a recommended a 2080Ti -
vlevi
nagyúr
Nem olyan egyszerű a dolog.
Én most pont egy ilyen "downgrade" dologban vagyok, Redmi Note7 telóm szervizben van, helyette a korábbi Idol3-at használom.
És, ami a 4GB RAM-os, újabb, jobb procis telón egyértelmű, az a 2GB RAM-os Idol3-on nyögvenyelős.
Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, nem játszok vele, csak éppen az alkalmazások megnyitása, a térkép elindítása, vátogatás közöttük az sokkal időigényesebb. Néha már azt hiszem, megfagyott, pedig nem, csak kell neki 4-5mp, mire az alkalmazás, ami elindult, el is kezdi csinálni, azt, amiért elindítottam. -
vlevi
nagyúr
Elojó telefonom Alcatel idol3 volt, de már az is a kínai TCL terméke volt.
Viszont az még működött rendesen, sőt, hogy a ostani telóm szervizben van, kénytelen vagyok újra elővenni.
De azóta... katasztrófa, amilyen legelje cuccokat adnak ki.
Nem tudom, a többi termékük, pl Tv-n, milyenek?
Vagy vannak normálisabb dolgaik is, csak az nem kerül piacra???
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest