Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ekkora "árkülönbség" mellett nem hiszem hogy nagy kereslet lesz az egymagos verzió után...pistának meg memória kell elsősorban: 2 GB mellett már boldogan dorombol. Jobban belegondolva nálam ment 1 gigával is 420-as Celeron társaságában egy rövid ideig, és már azzal sem volt sok gondom "irodai" használat mellett: írtam a kis dolgozataimat, word-excel-pp egyszerre 5 böngészővel, no issue....tény viszont hogy a WoW beszaggatott, ami 2GB betételekor elmúlt...
Szóval nem lesz ez olyan rossz, meg pofás is: kompakt kis jószág, és az ára sem vészes...nekem tetszik. -
rATdrAgOn
senior tag
Egyáltalán nem gáz az Atom.
Netbookba bőven jó, mert pici és könnyű vasat lehet köré építeni, ami terepen - szerintem - a legfontosabb. Teljesítménye halovány, de ezeknél a számitási kapacitás sokadrangú kérdés.Asztalra is tök jó az Atom. Én már egy hónapja egy D945GCLF2-n nyomulok, ha nincs szükségem teljesítményre. Alig fogyaszt valamit, halk, használható. Ha kraft kell, arra meg ott a Phenom, ami fogyaszt, jelentősen hangosabb, igaz tud számolni is.
Tehát, szerintem van létjogosultsága.
Vistáról meg annyit, hogy tény, hogy vannak bajai, de 2G rammal már egészen jól használható (igaz, az XP-nél ez a határ az 512M volt annak idejen
). -
sanzi89
addikt
Még ilyeneket, árversenyt, árcsökkenést.

-
törölt tag
Egyre jobban tetszenek ezek a gépek! Le is cserélném az adataimnál szereplő masinát egy hasonlóra, csak félek, még ha le is mondok a játékról, csőstől jönnének a kompromisszumok, ami azért érzékenyen érintene.

-
törölt tag
már van rekord
bár csak egymagossal persze -
Devid_81
félisten
Hjajj látom tapossák az utat a 2 magvas atomnak.
Majd figyeljétek meg 1év alatt mibe bele nem rakják majd....lassan a kávéfőzőbe is atom lesz.
Persze majd jön hamarosan az első tuning eredmény is atommal...az leégett procikat meg csak simán fúzióként fogják emlegetni

-
twollah
nagyúr
Atom + Vista.
A HP nagyon bunteti a nepet.
-
vottokar
senior tag
Vistával mondjuk nem is olyan drága. Azért gondolom Magyarisztánban nem ez lesz az ára (már ha egyáltalán kapható lesz).
-
törölt tag
atom+ vista. csak nehogy maghasadás legyen
végre egy kicsit erősebb procit tesznek bele, erre vistát pakolnak rá
nem értem meg hogy minek, de biztos igazuk van.a hűtésre lennék még kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, 32GB RAM, 1.5TB SSD
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).

bár csak egymagossal persze

nem értem meg hogy minek, de biztos igazuk van.