- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Nem az oprendszerrel van a gond hanem a VGA driver nem tudja beolvasni a monitor tulajdonságait mert egy kalap fos ez az Acer.
(kezdem papagájnak érezni magam)Továbbá a monitor most lesz 1 éves mert december elején vagy mikor döglött meg a CRT (5 éves volt 19"-os Fujitsu-Siemens) a VGA kari is friss darab tehát nem kéne ilyen probléma legyen...
-
Scalpel
senior tag
Én egy Acer 1722-őt használok, eleddig minden gép, amire rákötöttem betudta olvasni a paramétereket. Ha a gyári drivere felkerült, saját szoftverből gombnyomással lehetett a pivot módokat állítani. Ezt az intel videodriver (nem kövez, mert laptopról van szó) vista alatt nem volt hajlandó megcsinálni, de ami késik, nem múlik. Egyébként még egy Toshiba R100 is minden fennakadás nélkül használja... Plug & Play...
Szerintem érintett kollégának win reinstall ajánlott...Topic témához: remélem ezek az új monitorok majd lenyomják a régebbiek árát. Múltkor láttam PVA-s 22 vagy 24-es wide monitort jóval 100 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest