- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem a bemutató terem megléte a gond. Arra mindenképpen szükség lenne. A gond ott van hogy ha már márkabolt meg csillogás villogás, akkor igenis kellenek működő darabok. Egy Nokia telefont pont a Nokiánál nem lehet megnézni/ megnyomkodni
Egyetértek (An)Dante-vel. Az alkalmazottak szinte semmit sem érnek az ilyen boltokban. A jobbik esetben csak tájékozatlanok. Volt hogy bementem a kérdésemmel egy Nokia boltba, és az eladó meglepetten visszakérdezet hogy mire gondolok, és egy laza 40 perces beszélgetés után megköszönte hogy tanult új dolgokat a saját készülékével kapcsolatban.
A rosszabb az amikor még lekezelő is az eladó, mert megpróbálja elmagyarázni hogy a kijelző porosodása természetes, és a szervízből visszaérve a telefon kijelzőjén a plexi belsején az ujjlenyomat nem gáz,és azért van mert nem puha szarvasbőr kendővel töröltem le hanem szima szemüveg törlővel
Itt elgondolkodtam a lehetőségeken:
1. Távozom
2. Kitépem a pultból, és megtaposom
Az első mellett döntöttem.Szerk: pesze volt jó tapasztalatom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest