- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
kislaszlo83 #95 üzenetére
Ilyet nem mondtam.
Csak ha tudná, hány magyar veszteséges cégből vesznek ki milliárdokat...
Engem pont a Telenoré (sem) érdekel. -
ak76
senior tag
Szolgáltatótól soha a büdös életben semmilyen készüléket nem hozok ki,pláne nem részletre,pláne nem X év hűségidőre.
Még áruhitelre is gazdaságosabb megvenni egy akármilyen csúcskészüléket,mint aláírni 2 évet tarifamegtartással,a szolgáltatók inkorrekt,egyoldalú akcióit,lásd a legutóbbi Telenoros botrányt,meg nem is említem,a kelet európai pampákon bevett gyakorlat az ügyfelek jobbágynak nézése,a szinte egyáltalán nem bújtatott kartellezés,meg a horror perc/sms/adatforgalom díjak,magam részéről mindenkit arra buzdítok hogy minimális utánajárással keressenek valami flottacsomagot,készüléket meg vásároljanak szaküzletben. -
apaszka
veterán
válasz
kislaszlo83 #84 üzenetére
Mindegy!
Sok buta ember van, és hisznek a mesékben felnőtt fejjel.
NINCS INGYEN SEMMI!
-
janeszgol
félisten
171600 lesz a készülék. Edigital 200k, MM 190k. Jó vásárt csináltál, szerintem megérte. (Márcsak a részletfizetés miatt is. Az meg hogy nem független, a Telenornál egységesen 7500 a függetlenítés, időintervallum meghatározás nélkül, ha jól tudom.)
Most így belegondolva, kurva jó vásárt csináltál. És ha vacakol, csak a Telenorhoz kell bevinni, az meg rahedli városban van. Nem kell postázgatni, meg utazgatni. -
Aryon87
félisten
Megvan a telefonom
Még jól is jártam, köszönhetően annak hogy nem nagyon ismerik a cserés procedúrát, és ráadásul a rendszer is sz@rakodott7800Ft-ot fizettem, telefonbeszámítás végül nem lett, így megmaradt a régi (legalább jó áron el tudom adni), természetesen Mytariff XS csomagot kaptam, egyéni kiosztásban, azaz 4400Ft havonta, 120perc és 500MB net variánssal. Telótörlesztő 7800Ft 22 hónapon át
-
Rusi
senior tag
Miért lenne több? Ha az előzőleg vásárolt telefonod nincs kifizetve (részletre vetted), azt rendezned kell, mielőtt újat veszel (függetlenül attól, hogy leadod vagy sem). Az nem működik, hogy S6 részletre, aztán 2 hónap múlva meg iPhone 6 szintén részletre. Elsőnek kifizeted az S6-ot, aztán lehet cseréről ábrándozni. Mellesleg semmilyen tartozásod sem lehet, tehát számla vagy részletfizetés, utóbbinál úgyis gyorsan tiltják a telefont, onnantól meg buktad a cserét (meg aztán mást is, amikor feketelistára kerülsz).
-
blagolf
senior tag
Ezzel az ötlettel azt fogják elérni, hogy több letiltott telefon lesz a használt piacon.
-
apaszka
veterán
Én egyszer vettem szolgáltatónál telefont,és részletre ráadásul. LG G2őt! Szívtam is vele. A készülék vacak volt,így cser utalványt el is adtam. Abból kifizettem a telót. De azt is csak azért vettem úgy mert az üzletben annyira mondták,hogy mekkora királyság ez.
Szóval előtte és utána sem vettem így- -----> sőt nem is fogok venni .
Inkább függetlent ,mint az utána levő Nota3,és a mostani nóta 4 .Mindíg feltöltős voltam,és megyek lassan vissza majd én is.
Nem telefonálok sokat,max 30-50 percet havonta. Viszont net az kell. Ja és nem olyan mit lekapcsolnak ha elfogyott az adatkeretem. Vagy elegendőt veszek hozzá,vagy lépek UPC hez. Figyelem őket,milyen a szolgáltatás mobil téren. -
Rusi
senior tag
válasz
#24536576 #55 üzenetére
Szerintem te nem nézted meg jól a részleteket. A telefon beszámításánál ugyanis NEM a kort, hanem az állapotot nézik, na meg hogy milyen készüléket adsz le. Nem az számít, hogy 1 éves vagy 2,5 éves S4-et szeretnél S6-ra cserélni, hanem hogy újszerű állapotban van vagy rommá van törve, karcolva (utóbbi esetben nem is számítják be, az enyhén sérülések megengedettek, de törött, repedt kijelző, megrepedt ház, leütött élek és hasonlók felejtősek, ja és akkut és töltőt is le kell adni, illetve bekapcsolható és szoftveresen is működőképesnek kell lennie, úgyhogy nem lehet bármiféle romkupacot beadni).
icp1970:
Már miért ne indulna újra a hűségidő? Akkor szerinted egyszer vennél egy telefont 2 éves szerződéssel, majd 3 havonta cserélgetnéd, aztán 2 év múlva már hűség nélkül menne minden? Ne vicceljünk már. -
Stalki
csendes tag
Mindegyik szolgáltatónál az új tarifacsomagok kedvezőtlenebbek a réginél és már önkényesen se emelhetnek árat. Ezzel a telefon cserével hamarabb lépnek be az ügyfelek az új tarifákba...
-
icp1970
senior tag
Ha nem indul újra a hqqség idö akkor szimpatikus.Ha igen akkor ez komoly lehúzás.
-
NomadND1
senior tag
A telenor online felülete úgy szar ahogy van. Hol nem működik, hol lassú és elszáll időtúllépéssel.
Ha néha működik, akkor is súlyos percekbe kerül egy számla letöltése. Bezzeg a számla befizetése opció működik mint a villám....
Őszintén szólva csodálom, hogy egyáltalán még van ügyfelük.... -
Vangelis
félisten
Ezen dolgoztak fél évet? Ha jó olvastam.
Kb olyan mint az állítsd magadnak össze tarifa... semmi értelme nem volt.
De lehet persze, hogy van aki élni fog vele.
Engem be sem enged már mytelenorba... nem tudom miért.
-
apaszka
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Tényleg nem jó csomag, és nem is adnak ki többé nekünk jó csomagot szerintem.
Kíváncsi lennék, hogy a nóta 4emet mennyiért számolnák be? Nexus 6ba, vagy ha lesz nóta 5 mit kellene rádobom?
Viszont a mytarif csomag nem kellene.
Jóóó a régi nekem, még egy évig fél áron.Aztán csak össze szedi magát az upc és lépek.
-
törölt tag
"A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a hűségszerződésben szereplő tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét; minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani."
Az ÉN olvasatom alapján:
-Minél öregebb a telefon, annál kevesebb van hátra a szerződésből.- ez tény
Viszont így kiütik egymást. Ha idősebb a telefon, kevesebbet ér, de jobb feltételeket kapsz, ha újabb, akkor többet ér, de kedvezőtlenebbek a feltételek. Majd ha lesznek konkrét példák, elválik, hogy vajon melyik éri meg.Ha viszont nem akarsz készüléket beszámíttatni, akkor vegyük csak a hátralévő időt. Jól néz ki, hogy kedvezőbb áron kapod meg, viszont ez azt is jelenti, hogy többet fizet aki korábban akarja cserélni a telefonját, szóval ha úgy tetszik, ő fizeti ki azoknak a "kedvezményét", akik esetleg fél évvel később cserélnének.Én ez hívom kötbérnek.
Kíváncsi leszek, hogy mennyivel kell majd többet fizetni 1 év után egy új telefonért, mintha lejárt hűséggel venné valaki.
Persze lehet, hogy neked van igazad, és megszállta a jó tündérke a telenort, de kétlem. Főleg az utóbbi időkben tanúsított magatartása miatt.
(#26) Viktor77 : Látom moderátor vagy, akkor moderáld magad, mielőtt ilyen hülyeségeket beszélsz, köszi.
Remélem nem lehet visszaélni a rangoddal.
-
ferensz
senior tag
Lehet, de van egy hűségidő alatti készülékcsere díjtétel, amit a beszámított telefon általuk meghatározott értékével csökkentik. Szóval vagy ott helyben otthagyod nekik valamekkora kedvezmény fejében, vagy kifizeted a korábban említett összeget, a telefont meg eladod amikor el sikerül adni.
-
Aryon87
félisten
En mar megyek lecserelni a telefont. Igaz 8ezret fizetek, de nem kell kotbert meg egyeb szart fizetni. Sajnos csak 10k ertekbe szamitjak be a telomat, de nekem mar az megeri h vegre megszabadulhatok tole, raadasul a szulinapomon
Xperia SP-t valtok, gondolom nem kell bemutatni senkinek -
dzsi23
addikt
Mennyien sírtok a szolgáltatós árak miatt egy telenoros hírnél, pedig pont a telenor az a szolgáltató, ahol még általában olcsóbb egy készülék kártyásan, mint függetlenül (normális helyről).
(#48) savoo:
"mobilnet persze nuku"
Miért ne lenne mobilnet? Nekem is van olyan ismerősöm, akinek nem fontos, hogy telefonálni tudjon (persze, őt tudják hívni), de az internet igen, havonta feltölti 2 ezerrel a kártyáját, a mobilnetre elég. Ezzel mi a probléma? -
Rusi
senior tag
Fentebb a telefoncserén voltál kiakadva, hogy mi az, hogy újabb hűség és miért nem adnak a fél éve vásárolt Core LTE helyett egy S6-ot ingyen. Az, hogy a telefonok mennyibe kerülnek, az egy dolog (szerintem is drágák amúgy, de !!részben!! érthető, a 125-féle szektoradó és a virágzó "ügyeskedők" fényében), az pedig, hogy bizonyos feltételek mellett a hűségidő alatt is bármikor cserélhetsz telefont, az pedig egy másik.
-
mizoli
addikt
-
mizoli
addikt
"Amennyiben nincs beszámítandó készülék, a készülékcsere folyamata akár online is elvégezhető"
Ez most akkor hogyan? Nem világos.
Ha nincs beszámítandó készülék, akkor az nem csere. Csak én nem értem?Viktor77
OK. De akkor hol van a "készülékcsere"?
Vagy csak szerencsétlen a megfogalmazás (számomra biztosan). -
GaborGh
őstag
A szolgáltatóknál lassan ugyanannyiba, vagy többe kerül a telefon, mintha máshol megveszem függetlenül, csak a szolgáltatónál kapok meg "ajándékba" +2 év hűséget és hálózati függőséget...
Szóval számomra nem opció -
- A Telenor számlás lakossági ügyfelei a 2 éves hűségidőn belül is új mobilra cserélhetik a telefonjukat, a meglévő készüléket a Telenor (illetve a Telenor partnere, a TMX Solution) visszaveszi.
- A mobilcég a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a hűségszerződésben szereplő tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét: minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani.
- A telefoncsere előtt a Telenor üzleteiben nagyjából 15 perces állapotfelmérést tartanak, ellenőrzik, hogy a régi készülék korábban beázott-e, van-e rajta karcolás, az operációs rendszer fut-e rajta, lehet-e hívást kezdeményezni, stb.
- A régi mobil állapotától függően 2 tarifát alkalmaznak, egy kifogástalan állapotú, 1 éves LG G2-es telefonért 55 ezer forintot ad a Telenor. A cég is elismeri, hogy az aukciós portálokon valószínűleg magasabb áron is eladhatók a készülékek, az ügyfél a Telenoros csere keretében gyakorlatilag a kényelmet fizeti meg.
- Amennyiben nincs beszámítandó készülék, a készülékcsere folyamata akár online is elvégezhető, az új okostelefont pedig futár szállítja ki díjmentesen.Forrás: Portfolio
-
mizoli
addikt
Sajnálom, hogy lopott telefont vettél, meg rendőrségre jártál, de ennek nem sok köze van a hűségidőhöz.
A "szabadpiaci" vásárláson nem valami zug gsm boltot értek, vannak megbízható üzletek, áruházak, ahol akár olcsóbban vásárolhatod meg a független készüléket, mint valamelyik szolgáltató függőt, rablánccal. -
Littoral
aktív tag
Én a család még náluk lévő előfizetései miatt beleesek a kísérleti területükbe. Szerencsére ez már nem tart soká...
-
ferensz
senior tag
válasz
callmeakos #36 üzenetére
Gyakorlatilag összesen annyi, hogy ha a "Hűségidőn belüli készülékcsere díja" részt minél jobban le akarod csökkenteni, akkor be kell számíttatnod az előfizetésre legutoljára elhozott készülékedet, amivel gyakorlatilag miután kifizetted bagóért visszaadod a telenornak. Hardveraprós árat nézve egy karcmentes állapotban lévő telefonon a telenor beszámítási ára alapján buksz 15-20 ezer forintot.
-
Syl
nagyúr
>De inkább ezt olvasom, mint a telekom cuccait....
Ez valami mesevilágban történt?
Mert engem még soha egyik üzletükből sem küldtek el számlafizetés ügyén. Utoljára hétfőn voltam bent egy közeli T-boltban, két perc volt a 4 mobilelőfizetés rendezése.
De többet mondok, Szegeden a központban található T üzletben külön pultot hoztak létre a számlafizetőknek, ahová nem kell sorszámot kérni. Csak odamész és befizeted a számlát. -
NoMagix
addikt
19 éve vagyok Westeles T-mobilos Telekomos, eddig nem volt problémám az 1 vagy 2 év hűséggel, főleg azután, hogy lopott telefont sikerült vennem! Inkább lesz 2 év "biztonságom" és garanciám, mint a rendőrségre járás!
Már 3 hónapja lejárt a hűségem, de most nem írok alá, még kivárok mi lesz a 4. szolgáltatóval... -
callmeakos
veterán
És hol itt a csapda? Mert a Telenor elmúlt időszakát elnézve, nem vagyok benne biztos hogy ez 100%-ban úgy van ahogy ez le van írva. Mindig van valahol valami kiskapu.
-
hemaka
nagyúr
Nice trick.
-
Littoral
aktív tag
Akkor azért kaptam tegnap sms-t a Telenortól, ezzel a tartalommal, hogy asszongya...
"Kedves ügyfelünk! ... (itt marketing odamondás) ... Gyere be üzletünkbe és a teljes élményért válassz 4G-s mobilt!"
Még fel is rémlett bennem, hogy mi a fenének menjek be, ha még több, mint egy év van a hűségből. Mondjuk mindegy egyébként, ha kell egy mobilszám (voip hívásdíjak működnek), akkor egy olcsó előfizetés inkább biztonságos, mint egy prepaid.
De inkább ezt olvasom, mint a telekom cuccait, hogy a számlát (ami egyébként azonnali kp nekik) nem fizethetem be az üzletben, hanem egy tök' más helyre küldenek. Ez egy olyan ösvény, hogy aztán a könyvet a tüzép-telepeken, a kenyeret festékboltban, a horganyzott vaslemezt pedig virágboltban vehetjük meg, mert az adott termék saját szolgáltatója képtelen kezelni a saját ügyfeleit.
Ez már nem is sorry, ez sorrow.
-
Aryon87
félisten
Megyek be megkérdezem mit is takar ez pontosan.
Nekem 2016 január első napjaiban ér véget a 2 éves hűség, a készülék törlesztése már rég kifutott.
Kíváncsi vagyok ezek alapján ki tudok hozni kötbér és egyéb hátulütők nélkül telefont, vagy jó pár 10 ezres pénzekbe kerülne. Kb 40perc s bent vagyok a Kökiben.
De sztem ennek az az elsődleges célja hogy az előfizetők a Mytarifára váltsanak át.
Állítólag a régebbi csomagok netforgalma is olyan lesz mint a Mytarifáé. Lejár a netkeret, és puff, vársz míg újraindul. Állítólag.. -
Rusi
senior tag
Értem, tehát szerinted az lenne a jó megoldás, hogy egy mondjuk 5 ezer forintos kedvezményes áron vásárolt, amúgy 60-70 ezer forintos listaárú készüléket mondjuk 2-3 hónapnyi hűség után újra és újra lecserélhessél egy szintén 5 ezer forintos kedvezményes árú, 70 ezer forintos listaárú telefonra és még a hűséged se induljon újra? Szóval kvázi pár hónaponta 5-10 ezer forintért jussál hozzá vadonatúj készülékekhez és hűséget meg nem vállalsz érte? Mondd, te melyik álomvilágban élsz?
-
leslien
nagyúr
átb@szás!!! kifizettetik veled a készülék kedvezmény fent maradt összeget.. olyan mintha pl vennél a MM teljes áron egy S6 ot + telenor rabláncot.. ja és akkor újra indul 2 év...
szélhámos banda... -
chipesz
őstag
Na felhívtam őket, hogy hogyan is működik ez. Igazából sok mindent nem tudtam meg csak annyit, hogy rám nem vonatkozik, mert "kedvezményes havidíjam" van.
A másik, hogy megnéztem volna én a weblapon is, de hiába van ügyfélszintű regisztrációm ez a szöveg fogad: "A vásárláshoz magasabb szintű regisztráció, illetve belépés szükséges." Erre a csákó sem tudott semmi érdemlegeset mondani, csak annyit, hogy biztos a kedvezményes havidíj miatt írja ezt ki. Szerintem meg csak ő sem tudta, hogy miért van ez.
-
pzstm
titán
pontosan, Kanada és MExikó sem roaming, sem hang, sem adat szempontjából.
S ott durva családi csomag is van, arról nem beszélve, hogy az összes európai meg ázsiai T-mobilt ingyen hívhatom és SMS-ezhetek velük havi 10 dollárért
Annyiért nálunk elfelejtett PIN kódot nem pótolnak szerintem
-
Syl
nagyúr
Jah, akkor félreértettem, bocsi.
Ilyen nálunk majd akkor lesz, ha hamvazó szerda nagycsütörtökre esikMellesleg a napokban mondták be, hogy a tengerentúli magenta mindenhol hálózaton belüli lett. Vagyis az egész amerikai kontinensen megszűnt nekik a roaming (legalábbis azon országokban, ahol van magenta).
-
Rusi
senior tag
válasz
#24536576 #21 üzenetére
Te milyen kötbérről beszélsz?? Szerinted az új készülék ingyen lesz 1 hónapnyi hűség után?
Attól függően, hogy hány hónapod lenne hátra a régi hűségedből, annyit kell majd fizetned az új készülékért. Ja, és persze ha a lecserélendő készüléket részletre vetted, akkor a csere előtt ki kell fizetned a hátralévő részleteket, de az új készüléket ismét kérheted részletre. A régi hűséged kvázi megszűnik, és a cserénél az új készüléknek és/vagy tarifának (mert ha valakinek régi tarifája van, annak váltania kell a cseréhez) megfelelő 1 vagy 2 éves hűség kerül rá (és ennek megfelelően módosul a kötbér, de ilyet NEM kell fizetni a cserénél). Valamint az is fontos, hogy bizonyos esetekben forgalmi előleget is kérhet a Telenor, melyet aztán a későbbi számlák végösszegéből levonnak (nyilván ez nem az 5/8/10 éve telenoros ügyfelet fogja érinteni, hanem az "ügyeskedőket").
-
Aryon87
félisten
Megy is vissza a gyári rendszer a telómra, és indulás a legközelebbi telenorba
Hátha szülinapom alkalmával meg tudom lepni magam hőn áhított telóval
Sp csere Lg G4
-
törölt tag
"A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a hűségszerződésben szereplő tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét; minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani. "
Vagyis kötbért kell fizetni.
Szépen becsomagolták ezt az átverést is, mint a MyTariff szarjukat.
-
janeszgol
félisten
Ha újra indul a hűség, az azoknak lesz rossz, akik harcoltak a régi díjakért.
Dilemma: új készülék vagy régi díjak?
-
Syl
nagyúr
Remélem a Telekom is csinál valami ilyesmit
-
Keil Walker
aktív tag
Kíváncsi vagyok hány ügyfél életét könnyítette meg a mytariff
Viszont ez az új lehetőség jól hangzik, bár tuti lesz benne buktató. Rájöttek, hogy egyre többen inkább függetlent vesznek, mint rabláncot.
-
mizoli
addikt
Nekem a "hűségidő" eleve nem létező fogalom, fel sem fogom, hogy sokan 2 évre elkötelezik magukat valamelyik szolgáltatóhoz
Akkor sem tennék ilyet, ha az adott pillanatban úgy gondolom, hogy sohasem fogok váltani.
Készüléket pedig csak a "szabadpiacról" vásárolok. -
Jó lesz az!
Új Blackberryt a népnek! -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Szerintem inkább a low end android telefonok komolyabbra cserélése. Hamar rájön az ügyél, hogy az olcsó az hulladék
Én vissza nem viszem a Lumia735-öm holmi androidos ketyere miatt.
Amúgy az eltört, elhagyott készülék tulajai is örülhetnek ennek a lehetőségnek. Alapvetően nem buta gondolat ez az új szolgálatatás. Nem világmegváltó, de van benne ráció. Így a még hűségidőben lévő ügyfeleket magukhoz tudják kötni pár évig a hűségidő lejárta előtt.
-
Ádám16
addikt
Ha a MyTariff előfizetési konstrukció értelmes áron lenne, elgondolkodnék a maradáson a szolgáltatónál.
Így viszont esélytelen. Azt nem is említve, hogy kétoldalú szerződésmódosítást hajtottak végre 1-jétől, amiről 24-én értesítettek, és ha nem "igényelted" hívnod kellett őket.
Nálam ez 500Ft-os emelést jelentett volna havonta pluszba az előfizetésem mellé. Ajánlgatta a MyTariff-ot az ügyfélszolgálat, ugyanennyi pénzért több, mint feleannyi adatforgalomért, kevesebb percért, rosszabb percdíjért.
Az eddig oké is, nem igényeltem, de hányan lehettek azok, akik nem olvasták el azt az SMS-t, vagy bármi egyéb ok miatt nem jutott el hozzájuk az infó?
Eddig sem voltam megelégedve a szolgáltatóval, -bár nem mintha bármelyik olyan korrekt lenne-, de az ilyenek miatt én biztos nem fogok telefont cserélni idő előtt, még ha megérné sem. -
janeszgol
félisten
Na végre egy értelmes, újító ötlet. Ekkor már mindegy, hogy újra indul-e a hűség, mert bármikor cserélheted, igaz többet is fizethetsz, ha gyakran cserélgeted a telefonokat. A csomagod meg azért választod, mert komálod.
ctvagyok: tudod mi lesz majd népszerű? WP-s telefonok androidosra cserélése.
-
ctvagyok
őstag
Gondolom az iphone tulajokat célozza ez meg leginkább. Pusztán abból kiindulva, hogy a telenor becslése alapján lesz olcsóbb a csere. Sokkal könnyebb elpasszolni refurbished iphonokat, mint használt droidot. Egyrészt van rá kereslet, tehát hamar elfogy. Másrészt kevés fajta készülék van forgalomban, tehát egyszerűbb is az egész. Persze aztán lehet egyet nem érteni. Nem fog most zavarni.
-
gerii
addikt
"kedvezőbb áron" és "egyedülálló" - nem nehéz közel teljes áron árusított telefonokkal. Egyedül az egyszerű részletfizetés különbözteti meg őket egy akármilyen bolttól.
-
fornettisuti
veterán
Az elgondolas nem rossz.
-
Paul119
addikt
Ennek Örülök
végre tudom cserélni az oregecske 520am(tartalék munkás telefon )
igaz mar regen nincsen hűség
-
Dave1984
őstag
És gondolom újra indul a 2ev husegido?!
-
kisapi379
csendes tag
A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapik száma . Azokra a feltételekre kíváncsi leszek
-
bollokcs80
Korrektor
Kíváncsi leszek az árképzésre...azért a MyTariff se egy bombajó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vállalat ügyfeleinek nem kell kivárniuk a hűségidő lejártát, kedvük szerint cserélgethetik készülékeiket.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- VoLTE/VoWiFi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest