Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz dave_gahan #87 üzenetére

Nem szólnék be, ha nem "kényszerítenétek" rá. Nem értem, hogy miért kell úgy hozzá állni a dolgokhoz, hogy ti jobban tudjátok, hogy mi a jó nekem, mint én magam. Te örülnél neki, ha én szabnám meg, hogy milyen kaját ehetsz, milyen ruhát hordhatsz. Vagy arról próbálnálak megyőzni, hogy lakjál inkább a híd alatt, mert az mennyivel jobb, mint egy lakás? Ugye hogy nem.
    Ráadásul világosan elmondtam, hogy nekem mi lenne a kényelmes, minden tekintetben ideális méret. Ráadásul többször is. Erre azért csak el kell kezdeni magyarázgatni, hogy jaj ez csak 2 centivel nagyobb, meg ennyivel szélesebb. Nem érdekel. Volt a kezemben, és nagynak találtam. Pont. (Egyébként nem is annyira kézméretre, mint inkább zsebben hordhatóság szempontjából).

És ezerszer meg ezerszer elmondtam, hogy nekem nem azzal van a bajom, hogy vannak nagy telefonok is, hanem azzal, hogy nincsenek kicsik (ill ami van az nem telefon, hanem ipari hulladék). Komolyan, jelenleg hány cég, hány típusú telefonja van kint? És közülük egyik sem képes olyat gyártani, amit már 3 éve is tudtak? Csak egyet. Nem többet. De azért az nonszensz, hogy 200 készülék közül nincs egyetlen darab sem, ami kicsi, de használható.

Épp elég ez, és akkor ha leírom a véleményem, még megrohan száz fórumozó, hogy de hülye vagyok. Csodálkozol, hogy lecsapja a biztosítékot?
    Különösen annak fényében, hogy írtam, az I9000-est azért adtam el, mert NAGY volt. Nem tudtam vele kényelmesen együtt élni. Egy nyűg volt. Gyűlöltem a méretét. Erre baszki elkezditek tolni nekem, hogy de a Z1C milyen kicsi. Egy olyan telefonnal példálóztok, ami nagyobb annál, ami azért adtam el, MERT NAGY VOLT.
    Ilyenkor ténylegesen felmerül bennem a kérdés, hogy most nem vagytok képesek felfogni, amit elolvastok, vagy direkt szívattok?

• dave_gahan

aktív tag

válasz dave_gahan #80 üzenetére

A HTC-ket kihagytam, de talán jobb is, mert ők sem nagyon dicsekedhetnek pöpec kijelző-készülék méret aránnyal. :P

Új hozzászólás Aktív témák