- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZsocC=-
tag
most akkor ez a 4.0.3ra vonatkozik?!
(jó lett volna beleírni a cikkbe a verziószámot..) -
menpee
aktív tag
Gyári állapotra visszaállítás ugye megvolt?
Lehet, hogy csak nálam igaz ez, de a bóvli töltőn kívül nincs problémám a tf101-el. Nem indult még újra, nem fagy a dolphin. Mondjuk 10 appnál nincs rajta több, de nekem ennyi elég.
A következő pedig az összes aktuális crybabynek szól: ajánlok 2 hét kúrát egy 600MHz-es, rezisztív, 2.2-es tablettel, utána mehet a flame a szörnyűséges ICS-ről. Kinek nem inge...
-
sisqodoc
csendes tag
Nekem gyakorlatilag használhatatlanná vált a tablet. A Dolphin browser halál szar, akad, fagy, újraindul. Fizikai reset meg nincs. Nem lehet visszatérni a korábbi versiora?
-
matteo_szg
őstag
válasz
matteo_szg #5 üzenetére
Közben megjött az infó: március 13-tól indul a következő, 9.2.1.15-ös verzió FOTA-frissítése.
Az első ICS-firmware FOTA-frissítését leállították, ezért nem jelenik meg több gépen.
-
Brock Samson
csendes tag
Android 4 valoban erzekelheto gyorsulast hozott. Napi fel perc kieses egy ujraindulastol meg nem a vilag vege, de azert legkozelebb rendesen letesztelhetnek amit kiadnak.
-
kolosanyi
veterán
Nem csak a gyártó sara, Nexus S-en is sz@r az ICS. A Google vissza is vonta az OTA frissítéseket, mert a userek rinyáltak, hogy tele van buggal a rendszer. Most ott tartunk, hogy hónapok óta lóf... khm, szóval semmi kpmmunikáció nem történt, annyit írtak csak ki, hogy elvileg ebben a hónapban érkezik a 4.0.3-mat leváltó, javított ICS verzió, ami már minden tekintetben frankó lesz.
-
Tomy Yayo
senior tag
Sose értettem, hogy lehet ilyen bug-osan kiadni egy rendszerfrissítést. Nem ők is ugyanolyan gépeken tesztelik, mint amire konkrétan készül??? Teszt alatt nem jött elő??? Vagy ez a "mindent lesz**unk, csak a határidőt betartsuk" mentalitás eredménye? Én személy szerint inkább várnék egy frissítésre még pár hetet, de akkor aztán hibátlan legyen, ne kelljen azt a pár hetet folyton újraindulva, fagyogatva tölteni várva egy újabb hibajavításra. Szégyen
Én már úgy szoktam, hogy ha kijön valami a telóra, várok a felrakásával pár napot/hetet, addigra úgyis végigsöpör a neten, ha valami gáz van vele.
-
g3d
tag
Így már kicsit megnyugodtam, hogy nem a mi gépünk rossz. Már szervizbe akartam adni.
Amúgy az ICS nagyon tetszik, csak az ASUS mérnökök valamit nagyon elkeféltek. Napi minimum egyszer újraindul a masina. ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest