- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZsocC=-
tag
most akkor ez a 4.0.3ra vonatkozik?!
(jó lett volna beleírni a cikkbe a verziószámot..) -
menpee
aktív tag
Gyári állapotra visszaállítás ugye megvolt?
Lehet, hogy csak nálam igaz ez, de a bóvli töltőn kívül nincs problémám a tf101-el. Nem indult még újra, nem fagy a dolphin. Mondjuk 10 appnál nincs rajta több, de nekem ennyi elég.
A következő pedig az összes aktuális crybabynek szól: ajánlok 2 hét kúrát egy 600MHz-es, rezisztív, 2.2-es tablettel, utána mehet a flame a szörnyűséges ICS-ről. Kinek nem inge...
-
sisqodoc
csendes tag
Nekem gyakorlatilag használhatatlanná vált a tablet. A Dolphin browser halál szar, akad, fagy, újraindul. Fizikai reset meg nincs. Nem lehet visszatérni a korábbi versiora?
-
matteo_szg
őstag
válasz
matteo_szg #5 üzenetére
Közben megjött az infó: március 13-tól indul a következő, 9.2.1.15-ös verzió FOTA-frissítése.
Az első ICS-firmware FOTA-frissítését leállították, ezért nem jelenik meg több gépen.
-
Brock Samson
csendes tag
Android 4 valoban erzekelheto gyorsulast hozott. Napi fel perc kieses egy ujraindulastol meg nem a vilag vege, de azert legkozelebb rendesen letesztelhetnek amit kiadnak.
-
kolosanyi
veterán
Nem csak a gyártó sara, Nexus S-en is sz@r az ICS. A Google vissza is vonta az OTA frissítéseket, mert a userek rinyáltak, hogy tele van buggal a rendszer. Most ott tartunk, hogy hónapok óta lóf... khm, szóval semmi kpmmunikáció nem történt, annyit írtak csak ki, hogy elvileg ebben a hónapban érkezik a 4.0.3-mat leváltó, javított ICS verzió, ami már minden tekintetben frankó lesz.
-
Tomy Yayo
senior tag
Sose értettem, hogy lehet ilyen bug-osan kiadni egy rendszerfrissítést. Nem ők is ugyanolyan gépeken tesztelik, mint amire konkrétan készül??? Teszt alatt nem jött elő??? Vagy ez a "mindent lesz**unk, csak a határidőt betartsuk" mentalitás eredménye? Én személy szerint inkább várnék egy frissítésre még pár hetet, de akkor aztán hibátlan legyen, ne kelljen azt a pár hetet folyton újraindulva, fagyogatva tölteni várva egy újabb hibajavításra. Szégyen
Én már úgy szoktam, hogy ha kijön valami a telóra, várok a felrakásával pár napot/hetet, addigra úgyis végigsöpör a neten, ha valami gáz van vele.
-
g3d
tag
Így már kicsit megnyugodtam, hogy nem a mi gépünk rossz. Már szervizbe akartam adni.
Amúgy az ICS nagyon tetszik, csak az ASUS mérnökök valamit nagyon elkeféltek. Napi minimum egyszer újraindul a masina. ..
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest