Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
AS
félisten
Kicsit kicsi:
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
madarasz92
őstag
Nekem a Samsung Corby jutott eszembe a szines hátlapok láttán..
-
eldiablo
addikt
válasz HardSanyeee #29 üzenetére
Ohh...és tényleg
Akkor nem is olyan vészes.
P1i - QWERTY + új proci + 2MP + Android = X10 mini -
HardSanyeee
őstag
@kaller1: Én is azt néztem ki, de az X10 mégis csak egy batár nagy készülék és így még kisebbnek hat Robyn.
@eldiablo: Azoké csak 2,4"
-
eldiablo
addikt
válasz HardSanyeee #26 üzenetére
Hmm, G900/G700 kijelző kerülne bele? Rettenetes.
-
kaller1
veterán
-
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #25 üzenetére
SEMC Blogon 2.6-os kijelzőt és 5 MP kamerát emlegetnek Aino kijelzőjét tuti nem kapja meg, szemmel láthatóan nem egyezik a képarány.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon tetszik, izgalommal várom a többi infót róla, ez az első Androidos mobil amely igazán érdekel, nagy reményeket füzök hozzá, remélem a kamerája 3MP-s lesz, a kijelző méretét olyan 2,8"-3" közé tenném, talán megkapja az Aino kijelzőjét
Cseberből vederbe
-
eldiablo
addikt
Kell valami az alsó kategóriának is. Gondolom kirúgták a designerek többségét, így csak a meglévő formákkal tudnak dolgozni.
Ha jól sejtem, ezzel a HTC Tattoo-nak is konkurenciát akarnak állítani.Azt várom mikor áll elő valamelyik gyártó egy "ZS" kategóriás 176X220-as kijelzős Android telefonna. Talán a Hyundai.
-
Enjoy
addikt
Nem húzom fel (nah jó , egy picit mégis)
Megint egy olyan telót kell lekopizni, ami külsőre marhára tetszik. Anno D900 tetszett nagyon, amiből samsung kihozott vmi ócska E kategóriás kopit. Akkor is csak azért nem vettem meg.
Inkább vártam egy fél évet, s vettem P1i-t. Kár hogy olyan kialakítású készüléket nem nagyon akarnak piacra dobni, pl. androiddal.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
plus44
veterán
Mennek a Corby ellen?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
erdoke
titán
válasz RandomGosu #13 üzenetére
Ha jó készüléket gyártanak, de másik célcsoportnak, fölösleges a névazonosság, megfelelő marketinggel simán el tudják adni. Ha meg nem ez lesz a helyzet, csak ártanak az X10 prémium/csúcskészülék képnek.
Úgy viselkednek, mint aki csak minden második marketing órára ment be...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Úgy gondolják, hogy az X10 végre egy sikeres modell lesz (ami egyébként valószínű), és rögtön beleesnek a lineáris termékbővítés primitív hibájába. Meg fogják szívni.
A legjobb aláírás a héten
-
Enjoy
addikt
Én is a Corby-t akartam felhozni
Szerintem ezzel a lépéssel a SonyEricsson nem jár valami jól.
Én legalábbis Samsungnál sem szerettem, hogy csúcskészüléküket úgymond leklónozzák.
Speciel engem zavarna, ha egy kis általános iskolásnak a telója totál hasonlítana az én 100+ os felsőkategóriás telómra...► més que un club ◄
-
BloodRay
veterán
Gondolom wifi-re ne is számítsunk, hogy lesz benne.
Egyébként ez már kicsit túl mininek tűnik nekem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
AS
félisten
Hm, Ces en remélem kint lesz.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
tween
őstag
Na neeeee...ez előbb megjelenik,mint az X10?
-
addikt
Fel! Támadunk!
Jó szerencsét!
-
Jadro
veterán
Méghogy nem N97 ellen indul. Ugyanazt az utat járja be. Nem baj, biztos erre is, arra is lesz vevő. Legalább szélesebb a paletta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hemaka
nagyúr
Ennek nem túl sok értelme van...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Inarus
addikt
Nekem nem tűnik rossz ötletnek, csak a "dizájnosítás" ne látszódjon meg az árcimkén...
-
Dr.Anonymus
addikt
amerikában/angliában jó lehet, ahol be lehet diktálni az smst
de én ekkora kijelzőn nem gépelnék... -
bope87
aktív tag
Csak nem rájöttek hogy 200e-ért senki nem fogja megvenni az X10-et? Amúgy mi ez? N97 mintájára, Corby dizájn-hátlapos telefon? Van ebben minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért