Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1697

tag

válasz nbg #18 üzenetére

OFF :Tudod igenis számít az öltözködés főleg egy ilyen eseményen!Első sorban ez mintàz minket! Arrol már nem is beszélek,hogy néha olyan arogànsan moderàlnak,mert nem éppen a kedvükre vélemènyezel egy témát,hogy az ember elájul.Sajnos nincs màsik oldal tehát maradunk itt.

• 1697

tag

válasz nbg #14 üzenetére

Siralmas brigád ez különben 1-2 kivételével sajnos!Nézzél meg egy nyugat europai oldalt!! A csúcspont az volt számomra amikor a barcelonai tudosítást már nem is tudom melyik tag egy kinyult poloban,hozzá nem illő kommunista zakoban ment riportot keszíteni ha jól emlékszem a Htc igazgatoval egy étterembe.Hát azon besírtam!Ott állt a góré talpig stílusban mi meg Magyarország kitűnő divatvilágával faggattuk-))

• ferob

őstag

válasz nbg #6 üzenetére

Nem mintha ez bármi magyarázatot nyújtana, főleg Andante cikkekhez való hozzáállásával kapcsolatban, ami már sokkal régebb óta megfigyelhető, arról nem is beszélve, hogy a Google, csak az andante szóra keresve, kidob akár egy évvel ezelőtti, rengeteg ilyen hibásan, tévesen és jellemzően mindig elolvasatlanul megírt cikkeihez fűzött elégedetlen hozzászólásokat.

Először kezdődött az elírásokkal és fokozatosan eljutottunk oda, hogy akár az oldalon olyat is lehet olvasni a hírekben, ami az eredeti forrásban nem, hogy nincs benne, de amit hozzáír, az még csak nem is állja meg a helyét, és hiába szól neki bárki, hogy javítsa, mert hetek után is benne marad a hírben a hülyeség és a hiba, mert itt már nem csak arról van szó, hogy nem olvassa el, amit ír, hanem az se érdekli, ha valaki szól neki, hogy javítsa.

De úgy néz ki, hogy ezzel nem nagyon foglalkoznak és mehetnek a hibás és téves hírek, akár olykor duplán is, de azt nem értem, hogy miért kell valakit erőltetni, mint cikkíró, ha belefásult és nem érdekli az egész dolog, mert az biztos, hogy ettől az oldal nem halad jobban a megfelelő irányba és mint mostanában olyan sok dolog, ez is rontja a színvonalat, de sajnos ez mindennél megfigyelhető, ami már ennyi éve üzemel, de nincs mit tenni, manapság már mindenhol a pénz diktál.

Új hozzászólás Aktív témák