Készül a One M8 mini

A HTC One M8 néhány héttel a Galaxy S5 leleplezése után került bejelentésre, ám a Samsung csúcsmodelljétől eltérően gyakorlatilag azonnal a boltok polcaira került. A tajvani gyártó azonban ezzel még nem végzett a felső kategóriával, ugyanis a legfrissebb beszámolók szerint „megerősítést nyert” egy kompaktabb kiadás májusi premierje is. A 4,5 hüvelykes, 720 × 1280 vagy Full HD megjelenítővel szerelt készülék technikai fronton nem sokban különbözik majd elődjétől, ám a hátoldali dupla kamerarendszer helyét egyetlen modul veszi át. A szinte teljesen azonos külsővel érkező jövevény várhatóan nem lesz sokkal kompaktabb, hiszen a megjelentő képátlója mindössze 12,7 milliméterrel lesz kevesebb. A HTC One M8 mini várható áráról nincs információ, de az eredeti kiadás 650 eurós kezdőáránál biztosan olcsóbban fog startolni.

HTC One M8
HTC One M8

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés