- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
1697
tag
válasz
Hadeska22 #24 üzenetére
Nem a farmeros előadással van problémám hanem a seggeden lógó agyon használt farmertól egy szar kinyult poloval.Ha valoban előadásokat tartasz akkor nem hiszem,hogy így jelennél meg!? Mondjuk amerikaiaknak az is mindegy mert annál igénytelenebb nép az öltözködésben ritkának számít,de gondolom ezt sem látod! Sajnálom,szép napot.
-
1697
tag
válasz
Hadeska22 #24 üzenetére
Ez is az egyik problémám mert szemet szúrt elsőre!Ugy nézett ki a tag mintha a kutya szàjából tépték volna ki!Tudod nem vagyok ehhez hozzászokva külföldön élek!Nem öltönyt akartam volna ráadni arra a szerencsétlenre csupán 2 odaillő europai ruhadarabot!De mivel neked habzik a szád ettől gondolom fel sem tűnik ha valaki nem a megfelelő ruhàt hordja egy adott alkalomra! Vitànak nincs helye mert ez TÉNY nyugatra mindenhol! De szerintem már nálunk is otthon....Ha ez trollság akkor elnézést de az a minimum hogy ne az érettségi zakomban menjek kilógó hassal szinte az MWC -re barcelonaba.
-
1697
tag
-
1697
tag
Siralmas brigád ez különben 1-2 kivételével sajnos!Nézzél meg egy nyugat europai oldalt!! A csúcspont az volt számomra amikor a barcelonai tudosítást már nem is tudom melyik tag egy kinyult poloban,hozzá nem illő kommunista zakoban ment riportot keszíteni ha jól emlékszem a Htc igazgatoval egy étterembe.Hát azon besírtam!Ott állt a góré talpig stílusban mi meg Magyarország kitűnő divatvilágával faggattuk-))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest