Új hozzászólás Aktív témák
-
Userlook
tag
Latom ez a hozza nem ertok topikja
. Tisztelet a kivetel. Ami uj ami jo es fejlodes kell kell kell es kell. Azert mert valami nyolc magos az nem jelenti azt h tobbet fogyaszt, sot meg kevesebbet mert valtozik a gyartasi technologia es meg lehet h az architektura is. Es akkor meg kevesebbet fogyaszt csak meg kell nezni a a mai csucs modelleket es a egi csucs modelleket. A regiekben 1 mag 480x800 kijelzo es 512 ram volt es a mai csucs modelekben meg fullHD-es kijelzo 4 vagy ket magos es mennyit uzem idejuk van tobb mint a regi csucs modellekenek LASD AZ LG G2 elfut nirmal hasznaltanal 3napot is. Nekem meg van egy Razr maxom amiben van egy 3300as aksi mint a az LG g2-ben es visszafogot hasznaltanal megy 3 napot mert a hardwer regi es tobbwt fogyaszt. ninics fullHD sem es 4 mag sem csak 2 mag es qhd felbontas es nessze neked meg sics olyan jo aku ideje. Ami uj az kell ha 8 mag akkor az kell es ennyi. Nem tudom h itt miert van teli sirankozokkal h jaj de sok ez a 8 mag tuti h szivni fogja az aksit. Megnyugatottok mindenkit h nem fogja sot meg jobb is lesz. Amugy ha valaki nem tudna Iphone 5s hardwere az a 6 evel ezelotti Macbook szintjet tudja.
Mondja meg valakinek h ez miert nem jo?????????
Nem tudom h miert az dumal akinek a legalsobb kategoria telefonja van es csak arrol tud beszelni h milyen jol animal mikor tolte a teloja azzal a semmi hardwerel. Ja legalabb nem szagatt a teloja mikor keresi a neveket ez nagyon jo. Csak epp egy youtube kliense nincs ami menne normalisan mert a WP-re arra ninics hivatalos youtib klien nem latok tobbet WP-ben most csak h van egy telod aminelehet telozni meg bongeszni de azt se normalisan mert ninics benne flash.
Nem tudom h miert azok osztjak itt az ezt akik meg a telokhoz sem ertenek. Tisztelet a kivetel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest