- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Coyote2000 #21 üzenetére
ezek szerint te sem nagyon vagy otthon BB témában. ott ugyanis ponthogy a legtöbb alkalmazás (amit pénzért veszel meg ugye) szart sem ér BIS előfizetés nélkül, mert egyszerűen nem lesznek hajlandóak netre menni (hiába lenne elérhető wifi hálózat, vagy mobilnet).
ha nem hazsnálod ki a BIS-t, akkor lényegében feleslegesen kidobott pénz. -
David75
őstag
válasz
Coyote2000 #21 üzenetére
Irreális árakon? Mint például ikon 200 ahol 1 giga net van(szerintem az elég is),plusz 200perc beszélgetés?
Te mégis menyi havidíjat fizetsz havonta hogy sok 5000ft?
-
eami
veterán
válasz
Coyote2000 #21 üzenetére
hogy jön ide az apple? itt androidról van szó
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
nálam már az első helyen van, hogy milyen böngésző van a készülékben.
így én nagyon örülök annak, hogy ilyen irányba mennek a fejlesztések.
-----kíváncsi vagyok milyen lesz a sense ui ellenében.
igazából a SE megoldását várom már nagyon. -
David75
őstag
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
Milyen irányba fejlődjenek a mobilok egy olyan világban ahol egyre nagyobb szerepe van az internetnek?
Vagy butaság hogy megtudod nézni az időjárást,az email-jeidet,a buszmenetrendet,a kedvenc közösségi portálodat,vagy szar dolog ha nincs egy zene a a mobilodon amit pont hallgatnál és megtudod hallgatni youtube-on,vagy ebből kiindulva nem kell zenéket vinni egy bulira hanem, kb rákötöd a telefonod az erősítőre és egész buli youtube-ról megy és mindenki betudja rakni a saját kedvencét.
Hát ha ezeket kényelmetlen és elvetendő dolgoknak tartod akkor szerintem veled van a hiba.
-
Inarus
addikt
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
A mobilinternet árakkal van a baj, vagy azzal,hogy megadatott a szinkronizáció lehetősége a net szolgáltatásaival? Mert tudtommal sehol sincs olyan,hogy "az egyetlen választható opció a készülék tudásának kihasználására ha havonta ennyit és ennyit fizetsz a telefonszámlád felett különféle szolgáltatásokért 3. félnek." A mobil net meg annyi amennyi, ez nem a gyártók felelőssége...
De ha adsz valami linket ami egy olyan szolgáltatásra mutat - akár az iphone-nál akár a webOS-nél - aminek nincs ingyenes része / alternatívája, és fontos szolgáltatást (értsd pl: online naptár és kontakt szinkronizáció), akkor befogom a számat. Addig viszont jó lenne az megalapozatlan kijelentéssekel vigyázni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
Az Apple peldaja ragados... , a mostani tukmalos "idekoltsedelapenzed" otletek meg durvabbak!
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Lehet sokaknak ezért sem szimpatikus a rágott alma.
Akkor már inkább a barack... -
válasz
Coyote2000 #3 üzenetére
?
Mi a baj azzal, ha ez a fejlődés iránya?:
Használj 2110-et, azzal nincs ilyen gond.
Én kifejezetten szeretem, hogy bármikor pár kattintás, és már utána is néztem a neten valami információnak.Az "idekoltsedelapenzed" ötletekkel pedig nem foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest