- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
holderes
tag
Sziasztok!10 napja jött meg SP-vel a teló,a ROM: P780_S125_130529 .Tehát 3 hónappal régebbi az itt linkeltnél.Nem enged regelni az oldal,valaki leszedte már?Ez gyári ROM lehet?A fentebb leírt bugok nálam is jelentkeznek(kinai karakter,hot-spot),ezeket bőven kárpótolja az akksi méret.Még egy dolog amit idáig nem szoktam meg,a bekapcsgomb lehetne jobb hüvelykujjra
.
megint én a gps hidegindítás szobában alig marad el a Tegra 3-s szintjétől nálam,ez 10-15 s..ja és nem késik,10-11 holdat lát
-
CivicEsi
senior tag
Igazad van, nem kell kijavítani.
De a céges kártyán is van keretem, amit ha túllépek, jön az ejnye-bejnye a főnökömtől (és a kereten felüli összeget, már én fizetem, ha nem tudom megindokolni a jogosságát, mivel van céges telóm is, nehezen tudnám indokolni az átirányítási költséget), és mivel a céges kocsimra a cégestelóról fizetem SMS-ben a parkolást, és a pályamatricát, nagyon nem hiányzik, hogy belenézzenek a számlámba. -
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
Nos lehet túlparázom, de.
Sim1 T-mobil céges kártya, mert a voda vidéken 900mhz-n adja a 3g-t, és ott azzal nem érek semmit sem.
Sim2: Vodás flottás kártya (écsanyámmal, és nővéremmel ingyen beszélek) écsanyám szeret naponta többször felhívni, és 15-20 perceket beszélni, ez azt jelenti, hogy addig az ügyfeleknek, és a főnökömnek nem vagyok elérhető.
Dióhéjban ennyi a problémám. -
motofan
csendes tag
még 248 sem jó ajánlat, mert ehhez jön hozzá a 3-4 USD posta, plusz az egészre 4% paypal fizetési felár, a végén 262-be jönne ki a telefon, ami több, mint a minideal 258-a.
mondjuk a minideal szilikon tokot ad ajándékba, a tmallbox pedig keményet, de nekem a hard case nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest