- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Már hogyne ígérték volna, hogy energia-hatékonyabb lesz? Ugyanakkora számítási kapacitáshoz elvileg kevesebb fogyasztást ígértek, ugyanakkor tény, hogy a maximum energia-felvétel magasabb lesz (mint ahogy a maximum számítási teljesítmény is).
Azt meg még nem is hallottam, hogy idén már a 14nm-es Inteleknek kell érkeznie
(azt már olvastam, hogy 22nm már van mobileszközökben, csak nem akartam hinni a szememnek).
Egyébként a Z3xxx meg eleve a mostani x86-os mobil processzorokat jelöli.
Így egyre szimpatikusabbak az x86-os megoldások. -
macskea
őstag
Hú, azt a Broadwell-t megígérték már egy párszor, legutóbb már az Atom Airmont-tal egyetemben.
Amúgy a szifon 7-ben már szintén 14 nm-es Samsung SoC-k lesznek, elvileg. Bár az még másfél év, ilyen távlatban könnyű ígérgetni, mert ki fog arra emlékezni?
Én biztos.
Hú ki maradt még ki... a TSMC már most is 20 és 28 nm-es cuccokat csinál, és 10 nm-t ígér 2015-re, mondjuk a 16 (15?) nm-t is megígérték '13 végére, de én személy szerint nem találkoztam velük sehol...
-
vicze
félisten
Az A5x-nél inkább az A53 érdekes, mivel A9 2x-es teljesítményét hozza kicsivel az A7 fogyasztása felett, így elég ideális SoC lehet, illetve jön még az ARMv8 gyorsító hatása is, szóval esetleg 20nm-rel párosítva év végén, az elég ütős lehet.
Azt én se tudom, hogy 20nm nélkül, hogy tudja bárki is megvalósítani, a A57-et telóba, de majd meglátjuk...
Intel meg szemét módod lenyúlja a 64bit marketing szöveget, pedig Atom estében tényleg 0 az előnye, még az utasítás készlet se bővül. Na ezt hogy magyarázod el valakinek, hogy Intel 64bit nem egyenlő ARM 64bittel?
Azért ha ősszel tényleg jönnek a 14nm-es Atom-ok ott léphet fogyasztásban az Intel sokat előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged