- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
Holnap veszem át kiváncsi leszek a 2höz képest mennyivel lessz jobb
-
Djatis
senior tag
Én múlt májusban jutottam hozzá egy sima notehoz de nekem semmi fennakadásom nem volt annyi hogy mikor leülök mindig kiveszem a zsebemből. Most a note 2 egy kicsit kilóg a farmer zsebből de csak 10%-a.
Kollegináim meg barátaim már többször gyanúsítottak azzal mikor feljött ez a note téma hogy nekem könnyű mert ló lopó zsebem van
Úgyhogy nekem nem lesz gond szerintem főleg hogy a 2 keskenyebb kicsivel. -
Ed3r_X_
nagyúr
Lassan kiváltja a tabletet? Most már ki is váltotta szerintem, a kisebb 7"-os modelleket. Az új tab érdekel, az a kijelzőfelbontás még mindig előremutató
-
Dondenis
aktív tag
válasz
balazsnagy38 #21 üzenetére
Ezen ne akadj fel ennyire. Szinte biztos hogy minimálisan lesz nagyobb mint a note 2. Pl s3 vs s4.
-
balazsnagy38
tag
6,3"??? az már milyen? még OK hogy 5" meg 5,5" de ez már sok
...ez a telefon már tényleg felváltja a 7"-es táblagépeket
...és az a vicces hogy 1-2 év múlva már ilyennel fognak rohangálni az emberek az utcán
-
Ati1979
veterán
Remélem a két meglehetősen eltérő változat közül legalább az egyik ceruzás lesz. Remélem a note 10.1 után ez evidens lesz.
Ha 5,9" -os lesz a note3, szerintem meg fogják azt oldani, hogy a valódi mérete csak minimálisan különbözzön a note2-től. Szóval érzetre szerintem kb. akkora lesz.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon belehúzott a Samsung
-
Djatis
senior tag
Jól mondod 5.9-es lesz a Note 3 kijelzője!!!
Ezt abból következtetem hogy az S2 4.3-as volt a sima Note pedig 5.3 az pont 1 col különbség.
Az S3 4.7col a Note 2 5.5 ez 0.8 col
Ha az S4 4.99 colos akkor biztos hogy "csak" 5.9-ig emelik a Note 3 kijelző méretét!!!!!!!
De ez az én gondolat menetem aztán majd kiderül, de lényeg hogy az S és a Note széria között mindig kb 1 col különbség volt!!! -
Segal
veterán
És a 6.3-at mire alapozva írják? Tudom a samsung gamepadja miatt.
A válasz roppant egyszerű egyébként 5,8-5,9 körüli kijelzőmérettel még beleférhetne a jelenlegi készülékméretbe a kijelző ha S4 szinten lekicsinyítik mellette a kávát.
Azért mert a konkurencia előrántotta a 6 fölötti kijelzőket azért a Samsung még nem fogja csakazért is tronfolni nekik ennél több eszük van.
A másik hogy annak sokkal nagyobb reklámértéke van hogyha ennél is úgy nő a kijelző hogy közben csökken a térfogat mint annak hogy 0.1-0.2 collal nagyobb a miénk mint a konkurencia.
Tehát ha a kettő közül kell választani én is egyértelműen az 5,9-re voksolok (ha nem akkor 5,8 a tippem) méghozzá RGB elrendezéssel. -
kchris78
veterán
ha a befoglaló mérete nagyobb lesz a Note-nak akkor az aztán már tényleg használhatatlan lesz... Nekem volt Note1-em de már az is határeset volt és az 5.3 volt? Ha ezt felnyomják 6-ra... bazzz. Pedig én is híve voltam a nagy telefonnak...
-
Cyberpunk
félisten
Note 3 esetében az Exynos 5 az stimmelhet, ahogy eddig is megkapta az S széria hardverét. Viszont a méret ez túl nagy! Én szeretem a nagyot, de ez már nekem is az ingerküszöbömet súrolja. Szerintem a jó méret maximum 5,5". Nincs értelme a 6"+oknak, mert akkor már vehetnék akár 7"-os táblát is. Ezt az átmeneti kategóriát meg pont ezért szeretem, mert egy átmenet a mobilok és a táblák között. Nekem fontos az, hogy mindig magamnál legyen, de ez egy 7" körüli gépnél már nehezen megoldható. Magyarán nem tetszik ez a tendencia, nagyon nem.
-
BiP
nagyúr
Gyanítom, hogy NoteII (és S4) vékonyságú kávával jön majd.
(#8) Cyberpunk: Nekem sem, de azért nem lesz akkora, mint egy 7"-os Tab. Alapból egy collal kisebb, plusz nincs otromba nagy kerete, tehát jóval kisebbnek fog hatni mint a Tab-ok.
Amúgy telefonnak szerintem már 5.5" is bőven nagy, de nincs Note-om, nem tudhatom, a gyakorlatban milyen.Ha megnézed ezt a tabot, hiába 7", mégis olyan látványa van méretre, mintha nem tab lenne, hanem egy nagyranőtt telefon.
-
AS
félisten
Még mindig 5.9 es lesz a Galaxy Note 3.
-
Apika
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a Note III befoglaló mérete mekkora lesz. Gondolom igyekszenek a lehetőség szerint a "legkisebbre" venni...
-
Integra
titán
május 15-17
biztos megkapja, nem az a kérdés, hogy megkapja e, hanem, hogy mikor. -
HawerKing
őstag
Kivancsi leszek.
Amugy az Android 5.0 „Key Lime Pie” mikor mutatkozik be?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2013 nemzetközi szakkiállítás alkalmával debütálhat a Samsung két új készüléke.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest