- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dilikutya #88 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok: adjanak már ki végre egy 3,5" - 4" közötti telefont felső kategóriás hardverrel, amelyen fizikai gombok vannak!
Az s3 minivel beßoptam, mert a kamerája valami rettenetesen trágya (még 720p videót sem tud, csak csalással, interpolálva), miközben a többi része kategóriájának megfelelő, nagy (ram, flash), gyors (proci, gps) és szép (kijelző, ház, stb). A hírek szerint a készülő s4 mini hozza az s3 mini szintjét, és talán ha az s2 raktárban visszamaradt 8MPixeles kameramoduljait belepakolják, akkor az már súrolja az elképzeléseimet. Csak kár, hogy 4,3" lesz, úgy látszik meg kell várnom az S4 Micro telefont, ami talán esetleg 3,9"-os megjelenítővel érkezik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dilikutya #41 üzenetére
Igen, a Nokia egyes készülékeire gondoltam. Nekem az már túl sok. Ahogy írtam, szeretem, ha egy telefonon vannak színek, de csak mértékkel. Lásd a gold Samu, a mostani Desire-em vagy mondjuk a HTC Droid DNA. De kinek a pap, kinek a paplan
-
CabalX
aktív tag
válasz
Dilikutya #27 üzenetére
Azt hogy ne csak a Sonynak legyen erős hardverrel felszerelt csepp és porálló kivitelű (és jól kinéző) telefonja.
Persze van másnak is de idehaza nincsenek nagyon forgalmazva, vagy nem is kompatibilisek a hazai hálózatokkal.
Le szeretném cserélni a Defyt egy hasonlóképp masszív telefonra, de a Sony nem fogott meg, az Xcover 2 pedig egy átcsomagolt S3 Mini. Remélhetőleg ez egy picit erősebb és jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest