- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz <Adamsky> #39 üzenetére
Túlzásba vinni? A Nokia Lumiák színes hátlapjaira gondolsz? Abban semmi túlzás nincs. Én is WP8-as készülék beszerzésén gondolkodom, és csakazértis színes hátlappal. Semmi bajom az Androiddal, de ésszerű árfekvésben jobbak a WP-as Lumiák.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Persze. Csak a Minivel egy baj van, az S3 Mini is egy SGS2 árán jött ki, csak gyengébb hardverrel, mostanság pedig határozottan olcsóbban is hozzá lehetett jutni függetlenül is már a Media Marktban is...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Az fantasztikus, hogy az S4 Mini megüti az S3 Mini szintjét, bár ennél szerintem több kéne egy friss utódtól.
Sajnos felső kategóriás telefont te már aligha veszel 4colos méretben, nagy valószínűséggel az Apple is meg fogja növelni a kijelzőt, mert az kell a csóri népnek. Szép dolog ez a minden évben nagyobb, gyorsabb dolog, de egy 5 colos telefont nem rakhatsz zsebre, arról nem is beszélve, hogy az én kezemnek már a 4,3-as SGS2 is ormótlan, volt a kezemben hétvégén, magam is gondolkodtam nemrég egy ilyen beszerzésén, de óriási. Egyszerűen értelmetlen, és hülyén néz ki mini tablettel telefonálni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest