- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirtam
tag
Nem akarok 25 megapixelt, SII-m van és teljesen elégedett vagyok a 8 megás kamerával. Azt nem értettem, ha van egy fejlesztés (nyilvánvaló, hogy jobb fotókat csinál az S4 13 megapixeles kamerája, mint a 8-as, bár tudom, hogy ez nem csak a felbontástól függ), akkor egy azt követő modellbe, miért nem lehet ugyan azt modult belerakni? Főleg úgy, hogy feltehetőleg akár még drágább is lesz, mint az alapmodell. Persze Samsungnál mindig van hová elpakolni a raktárkészleten maradt alkatrészeket.
-
Kirtam
tag
Miért csak 8 megás a kamera benne? Azért kell a visszalépés, hogy ugyanannyiért tudják adni, mint a nem vízálló változatot, vagy így is meg lesz dobva az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest