- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
Peterson_ #53 üzenetére
Ja, és ha megkérhetlek. Ha trollkodtam : mivel nem egy haver váltott Note2 - ről 3 - ra , és mind ténykényt közli, hogy a 2 kamerája jobb( ezt teszteltük is ) , ezért merészkedtem ide irni amit írtam. Hagyom On - ba, mert Note - ről van szó, és érdekel a szakvéleményed erről.
-
Lecs@
addikt
válasz
Peterson_ #41 üzenetére
Értelmezted, felfogtad amit írtam ? Hogy telefonnal ne fotózzon az ember, használjon compaktot ? És olvasd el a következő hsz - em is. Null trollkodás volt. Nálad viszont big up az értelmező képességnek. Peace .
Ne, kérlek ne reagálj. Inkább játsszál újra pár órát, látom uncsizol !
Nem reagálok természetesen bármit írhatsz.
-
Lecs@
addikt
válasz
banhammer #37 üzenetére
Még egy apró gondolat : Miért fontos, hogy mennyire jó a gps a készülékben, a hang minősége zenehallgatásra, a kijelző minősége videónézésre, a gyorsasága hogy ne laggoljanak a játékok stb ? Hisz ott van a 15 K - s kézi navigációs rendszer csak arra élezve, az 5-10 000 Ft - os MP3 lejátszó , és a HD monitor, vagy TV filmet nézni . Tovább is van soroljam még ? Hogy vannak ezek a dolgok szerinted ?
Azért elárulom : Mert mindent megkaphatsz egy készüléken.
-
Lecs@
addikt
válasz
banhammer #37 üzenetére
Figyi. Nem fogok veled vitázni. De igen is SOK embernek van szüksége egy telefon tűrhető / jó kameraképességére ! Mert nem állandóan mész kompakt géppel a zsebedben arra felkészülve, hú ma tuti olyan dolgot látok amit szívesen megörökítenék ! És igen is, simán be lehet vállalni akár az N5 képeit is, sőt ! Nagyon jónak mondhatóak amiket készít ! Csak egy példa , egy szál virág a nagy csokorból ami nekem van : mazsolázz, köss bele... Peace !
-
Lecs@
addikt
Jó cikk !
Alkohol szondát és cukorszintmérőt szeretnék bele !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest