- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Nekem nem a kritikával van a bajom,ezt már százszor elmondtam, hanem a stílussal.
Ha kifejted, hogy hát szerintem, ezért és ezért, akkor más, csak nem ezt teszed, és ez már nem is az első alkalom.
Most komolyan, az első három HSZ-ed annyira kellett ide?
Egyébként, csak hogy értsd a másik oldalát.
A Nexus 5-nek hírhedten rossz kamerája van, ennek dacára én sem írogatok egyik helyre sem be, hogy "Ú, hát de vigyázzál, mert fényképezni nem lehet vele" fogtam magam, és megnéztem a saját szememmel, hogy mire képes, meg kérdeztem...és így már számomra is más lett az összképNa mindegy, lépjünk túl ezen.
Igen, nekem is az van, le is írtam a véleményem ezzel kapcsolatban.
Hullámzó teljesítményt nyújt, de az barokkos túlzás, hogy nem lehet vele fényképezni.
Igenis lehet nagyon jó képeket lőni vele auto üzemmódban is, sötétben viszont szerintem ergya, mert nagyon mossa a képeket.
Ellenben ha az "intelligens stabilizálás" -t kikapcsolja az ember, akkor ott sem olyan vészes a helyzet.
Értsd: nem rosszabb, mint a legtöbb mobilos kamerával produkált kép ilyen körülmények között.Sokan tettek fel másik kamera appot, állítólag klasszisokkal jobb lett az átlagteljesítmény, de én elvagyok az alappal is, annyi az egész, hogy az ISO-t állítom auto-ról alacsonyabbra néha.
Amiket tettél képeket, nagyon szépek, de tényleg igaz, ahogy a kolléga írta, kiváló fényviszonyok között, havas tájon nem nagy kiváltság az akár ennyire jó képek készítése sem.
A Note kamerájára visszatérve, pont a dropbox képeid asszem második mappájában volt két kép, ahol csúnyát bucskázott az optika, amikor egy szakadék-szerűségbe fényképeztél bele, ill az alsó sorban levő három kép pl.
Na a szar képek kb a Note-nál is ilyen szituációkban jönnek elő. -
Peterson_
addikt
De reagálok, mert pofátlanság amit művelsz.
Pontosan tudod, hogy nem arra a hozzászólásodra írtam, hanem az első három, teljesen felesleges trollkodásra.
Innentől pedig zárjuk ezt le, mielőtt rossz vége lenneSzerk.:
-Nem, nem kell megint azzal jönni,hogy ha más offol és trollkodik, akkor már mindenkinek lehet.
Nem, nem lehet, és felesleges is. -
banhammer
veterán
A Note 3 topikban ez a téma, hogy nem valami jó a Note 3 kamerája már n+egyszer ki lett maxolva.
Be kell állítani rendesen a kamerát, nem auton hagyni és egyből jobb képeket lehet vele készíteni.
Az meg tényleg csak az emberi hülyeségről állít ki bizonyítványt, hogy sokan elhiszik, hogy a telefonokban levő kamerát fotózásra találtál ki.
Egy kompakt 20-25 ezer forintos kamerával szebb képeket lehet készíteni, mint a mobilok kameráival.
Ahogy szoktam mondani "cipőt a cipőboltból".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest