- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért, mert én pártatlannak vélem magam, és a fantáziáddal ellentétben nem reklámozok semmit. Az meg pláne nem célom, hogy megtérítselek. Inkább valami ilyesmi a motivációm.
Még nem próbáltam, de ha fel lehetne építeni az ad-hoc WLAN-t, akkor Discoverrel olyan... 5,53 s átvitellel együtt.
-
Ulkesh
őstag
-
Ulkesh
őstag
"Én példákat írtam, amik a közelmúltban történtek velem. Amiket te írsz, azok meg naiv képzelgések. "
Tévedés, én a saját mindennapi tapasztalataim alapján írtam le a véleményem.
"Dániában a francia kollégámmal flotta, na persze."
Gondolom Dániában a mobilodon írod a levelezésed és a dokumentumaidat, hogy mindenképpen arról akarod továbbküldeni. A kollégád is biztosan a mobilján fogja olvasgatni és szerkeszteni. Teljesen életszerű.
Értem én, hogy Te használod ezt a funkciót, de nem kell ennyire erőltetni a fontosságát, mikor nem az. -
"Elegánsan figyelmen kívül hagytad az alap kiszerelésben mono BT headset sztereóvá alakíthatóságát, de már megszoktam a szifonnal kapcsolatban a nagyvonalúság ilyetén gyakorlását.
"
Nekem nagyon gyanús, hogy az a headset alapból stereo BT profillal működik, nem pedig a mono-stereo között váltogat a bedugott zsinór függvényében.
-
Ulkesh
őstag
"Vagy ha azt mondja egy kolléga (szintén mindkettőnknek roaming), hogy küldjem át XY cég 3-4 kontaktját neki, akkor elkezdünk emailezni, ugye?"
Megy SMS-ben, a cégnél flottán belül ingyen megy át
de irodán belül egyszerűen megosztom a címjegyzékemből a kívánt kontaktokat a gépemen és pár pillanaton belül megjelenik a telefonján. BT-al bohóckodjon aki akar.
"Azt is elfelejted, hogy egy sztereó BT füles egyben headset is"
Tényleg kényelmes lehet sztereó headsettel rohangászni napközben. Ha nem haragszol inkább mellőzném. Fülhallgatónak sokkal gyengébb minőséget nyújt, mint a vezetékes, headsetnek kényelmetlenebb, töltögetni kell, szóval rengeteg jó tulajdonsága miatt inkább nem használok ilyesmit.
"Ahogy a multitaskinghiánya miatt a Copy/Paste is már évek óta húzódik. "
Nos, telepítve van a készülékemre mindkét funkció. Érdekes módon mégsem használom, mert nem nagyon van rá szükségem.
Szóval, ha valakinek kell használhatja."de a roaming netem a WiFi és az ingyenes (vagy külön fizetős) kapcsolatok ellenére sokkal több kes szokott lenni."
Ha én külföldre utazom, akkor 10 méteres körzeten belül nem igen van kinek küldözgetnem bármit, mert nyaraláskor nincs kéznél egy kolléga sem
így a BT még feleslegesebb dolog ott. Wifi meg minden szállodában van.
-
Ulkesh
őstag
"Bocs, de egy ilyen hiányosság határidő nélküli pótlását hírként kezelni..."
Valószínű elkerülte a figyelmedet, de itt nem a gagyi Flash Lite-ról van szó, hanem a normál Flash portolásáról.
Szóval ezen a téren mindegyik platformnak van mit bepótolni, csak azokkal úgy van a gyártójuk, hogy a sz@r is megteszi, minek fáradtságot beleölni. Az Apple meg egyszerűen kizsarolta a megoldást az Adobe-ból, ha nem csinálnak teljes verziót, akkor nem kerül bele semmilyen.
-
(Kolombusz)
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest