- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Typhoon47 #76 üzenetére
Ugyanúgy nem megoldás, mint egy "no cd" crack egy warezjáték esetén.
Ugye ezzel az erővel akár én is írhatnám, hogy ott a Diamondom, csak felmegyek az xda-devsre, és minden lehetőség előttem áll, csak rátöltök egy hardslp-t, aztán rányomok egy főzött romot, utána ráteszek egy másik rádiót, végül még pár driver van hátra és tádámm, mindent csinál a készülékem, ráadásul nem is bonyolult.
De az, és de, amit nem csinál out-of-the-box, az hiányosság, amit meg nem lehet hivatalosan megoldani, az meg maximum félmegoldás.Egyetértek macikossal, nem kell védeni az iPhone tökéletességét, mert nem az, aztán kész. Igazából ezen felül szerintem senkit nem nagyon izgat a kérdés, mert egyik mobileszköz sem az, a többi meg egyéni preferencia dolga.
-
joey04
titán
válasz
Typhoon47 #71 üzenetére
ki mondta ezt hogy nincs benne?szerintem senki
hack pedig nem megoldás. ha legálisan megvásárolható program lenne azt mondom belefér. persze erre esély sincs amit megértek, meg nem is akarok a létjogosultsági vitába belemenni, csak a telefonokat gyári állapotukban mérlegeljük ha lehet, okostelefonok esetén szóba jöhetnek a telepíthető programok is, de azért a hackelt nem hivatalos programokkal ne példálózzunk már...
nincs, és nem is lesz benne BT file transfer, csak tört készüléken telepített nem hivatalos program segíthet ezen.
no további jó szájtépést mindenkinek. -
Morden24
nagyúr
Szerintem nem flémkeltő dolog jót röhögni azon, hogy a Flash eddigi verziói pöppet alacsony minőségi színvonalon vannak.
Én anno csak bááámultam, hogy mennyire fasza a Safari a szifonon (igazából mai napig az egyetlen dolog, amire úgy gondolok, mint VALÓBAN nagyon kiemelkedő cucc az iPhone-ban), és ha nem is bömböltem, de azért el kellett ismernem, hogy az Opera nem kevésszer fagyott/lelassult a Diamond-om alatt, szóval finoman szólva sem volt ugyanaz a netes élmény.
Aztán egyszer nyomtam egy Opera verzió-frissítést, a Flash Lite kiesett a képből, és láss csodát, megtáltosodott a böngésző, fagyások megszűntek, sebesség az egekben, nincsen széteső meg ugráló scrollozás/weblaprender, egyszóval halleluja.Azóta egyáltalán nincsen a mobilomon flash lite. A desktopomon van, de mivel alaphelyzetben 64 bites IE-t használok, nem is látom. Ha valamire kell, megnyitom a 32-est, ahhoz fel van telepítve.
Mondhatnám, hogy remélem: megírják civilizáltan a szifonra a flash-t, de ha eddig nem jött nekik össze, akkor miért most kezdődne el? Ahogyan már más is írta: ha van eszük, kikapcsolható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest