- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
most a CF+eyefinity frame pacing patchre gondolsz?
az is csuszott par honapot, nem tudom vegul kijott e.
mindenesetre nezegetem, hogy akcioban 100k a matrix platinum. FC blokk es backplate meg van, bar kifutoban a tipusra, viszont akkor tapot kene cserelni, meg lehet ketkorositeni kene a rendszert es a GPUkat meghagyni a jobban hutott koron. vegeredmenyben kb 200+ ezer lenne a jarulekos koltsegek miatt, szoval annyit nem er (plusz 15-25 ora szerelni). foleg, hogy nem tudom, hogy akkor most menne rendesen vagy sem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Ezzel egyetértek.
Egy éve dolgoznak a freesyncen, az hogy nem tudtak megírni egy drivert ennyi idő alatt égés.
Remélem most tényleg javulni fognak, mert tudomásom szerint átszervezik a driver részleget, illetve elkezdték átszervezni tél óta. -
SylverR
senior tag
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
Gratulálok.
Szóval csak azért mert APU-m van, és jelenleg még nincs kártyám, akkor én már csak régi driverrel tolhatom, és kizárólag passziánsszal. Ügyes vagy. Sírva tudok röhögni az ilyen hozzáálláson.
Omega driver, csak, hogy tudd. Engem nem zavar, ha valami kevesebb FPS-sel fut mint 60.
A CF meg a te hibád. Mindig is gondok voltak a CF ÉS az SLI működésével (IS). Amikor megvettél két kártyát, ezt tudomásul kellene venned, és nem verni az asztalt utána.
Majd ha bejelenti az AMD, hogy lesz async cf mód, és utána se lehet kihasználni a két kártyás módokat, majd fikázhatod. Bár akkor se fogok egyet érteni a fikázással, mert szerintem a CF hülyeség. Annak idején se örültem neki, hogy az ATi beszállt ebbe a csatározásba, de hát muszáj volt a piac miatt.
Azért, mert én nem akarok sokat költeni a grafikus kártyára, még élvezhetem a modern funkciókat - nincs is gond velük, próbáltam -. -
7time
senior tag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Igen mert mindenkinek Free Sync monitorja van és most sorban állnak a támogatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest