- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na ez már döfi... de ugye ezeknek már tényleg kör alakú a kijelzője? Nem csak ilyen "pszeudokör" levágott aljú kijelző. Tudom, sokkal nehezebb körben gyártani...
Ha nem lesz túl drága, valami ilyen óra elkélne... Máig hiányolom a jó öreg Casio-t, csak rápillantottam és láttam az időt
Csak már ciki általános iskolás órát hordani.
Szerk: A csíptetésnek mihaszna amúgy? Én mondjuk tuti kiraknék egy Star Trek csillagflotta föderációs jelvényt
-
Fejvadi
nagyúr
Látok benne fantáziát, jól néz ki.
-
Bambuszpro
tag
Ez tetszik. A körgyűrű már az s2-nél is jó ötlet volt, nem értem miért nem csinálták meg hamarabb. Arra még kíváncsi leszek ,hogyan fog teljesíteni a bio processzor.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Lord Sidious #2 üzenetére
Az egyértelmű, hogy ilyen cuccot nem szabad előrendelni vagy első nap megvenni, legalábbis szerintem.
-
Lord Sidious
senior tag
igen ez tényleg jó ötlet, főleg a kipattintható óratest. Igaz sztem az első gen. gear fit is nagyon jó ötlet volt a maga idejében, és mutatós darab is volt. Sportoláshoz kifejezettem jó választás volt és mindemellett az erős nyitóár is nagyon gyorsan bezuhant. A kezdeti 70K-ról 35-40-re negyed év alatt, ennyiért pedig kifejezetten jó vétel volt.
-
Csapoati
nagyúr
Határozottan tetszik. Ha nem feltétlenül kell hozzá Samsung mobil, be fogok ruházni egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest