- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
Lacccca87 #54 üzenetére
A legutolsó mondatod nagyon találó, és összegzi azt ahogyan én is látom. Ebből pedig nem következik hogy rosszul járna akár a Sony, akár a Microsoft: most éppen JÓL jártak, mert nem kell(ett) sokat kipengetniük, később meg majd meglátjuk hogy merre billen a mérleg nyelve, azt hiszem a hosszú távú üzleti modell egy nagyon sokismeretlenes egyenlet (ha olyan egyszerű lenne hogy még én is meg tudnám oldani, az gyanús lenne
), de egyáltalán nem biztos hogy rosszul járnak.
Szóval továbbra sem értem miért ezt az alcímet választották a cikkhez...
-
válasz
Lacccca87 #52 üzenetére
LOL. Nem tudom, milyen suliba jártál, de a gazdasági tárgyak vagy kimaradtak, vagy átaludtad.
Én azt írtam, hogy a Sony és a MS megússza a chip kifejlesztésének költségeit. Nekik ebbe pénzt kellene ölni. Az AMD már megtette. Teljesen mindegy, hová szánta, ki kellett fejlesztenie. Így oké? -
rudi
nagyúr
válasz
Lacccca87 #36 üzenetére
Mintha az AMD nem vihetné máshová a gyártás... csak a annyi a különbség, hogy most nem a Sony/MS tárgyal a chipgyártó cégekkel (TSMC, Glopba Foundries stb.), hanem az AMD, a Sony/MS meg az AMD-vel tárgyal. Lett egy középső lépcső, aki levesz a Sony/MS hasznából. Cserébe viszont nem kell licencdíjat fizetniük és a fejlesztési költséget sem ők állták,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest