Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz Depression #109 üzenetére

Szivesen vennék én konzolt ha futna rajta az MMOk többsége vagy legalább egy két nagy cím és néha meg tudnék csinálni egy két egyszerűbb szövegszerkesztést vagy powerpointot esetleg egy két egyszerűbb képszerkesztést. Vagy meg tudnám nézni a letöltött filmeket sorozatokat (most az hogy erre lenne lehetőségem legálisan nem torrentezve akkor az még jobb lenne persze normális áron.) Nah ezért nem veszek konzolt mert PC re sajnos így is úgyis szükségem van. Mert amíg egy mmo val elvagyok hónapokig/évekig szinte nulla pénzért addig single player játékokat amik konzolra lennének max egy hét alatt végigjátszom nem beszélve az áráról. Egyénként sajnos konzolra jött játékokban az újrajátszhatóság elég alacsony mondjuk egy Civ4-5 höz vagy egy jobb RPG hez képest. Bár nem ismerem az összes konzolos címet szóval ebben lehet tévedek. Fifáztam pl 98 tól kezdve egészen 2012 ig utána viszont nem tud lekötni már egyáltalán. Az Nfs el is így vagyok kezdtem a 2SE- vel kb a hot pursuit2 ig érdekelt bár erről a következőről megnézek egy két gameplay vidit hogy milyen. Amúgy nem játszok 4k ban meg nem is fogok még évekig csak én nem a magyar piacból indultam ki ami kb picsfüst hanem a németből meg az amerikaiból ahol van pénz ilyen nyalánkságokra. De ha a Microsoft meg a Sony Oroszországban meg Kínában is gondolkodik úgy már érthető a olcsóbb gyengébb konzol az általam vártnál

Új hozzászólás Aktív témák