Új hozzászólás Aktív témák
-
agthios
csendes tag
"az is lehet, hogy az MS tudott valamit, amit én nem
"
Ez, speciel, lehetséges
(Jól van na, nem kell berágni, egyszerűen nem bírtam kihagyni
)
kovsol: "Meg a kiegészítőkből. Pl extra kontrolert iszonyat pénzért adják hozzá."
Akkor kábé már értem is, hogy konzolon miért nem erőltetik az egerészést.
"Amúgy meg a konzol játékokat elég jól viszik a PC-hez képest"
PC-n viszont elég jól viszik a vasat a konzolhoz képest, elég jó árban
Szerk.:
Na jó, el is felejtettem, hogy a PC kihalásra ítéltetett (csak ez nem nagyon látszik).
arty: "az megvan, hogy a mostani generáció mindkét cégnek massziv minusz sok-sok milliárdot "hozott" ?"
Én ezt kizártnak tartom.
De most tényleg: szerinted ha a konzolgyártás veszteséges, miért csinálják?
Peter13: "bérgyártás"
Erről jut eszembe egy másik cikk, hogy az Intel gyakorlatilag bárki számára hozzáférhetővé tette a gyártókapacitását (az AMD részére is).
Lehet hogy arra játszanak, hogy az AMD a két konzol kiszolgálásával akkora terhet vesz a nyakába (a hagyományos profilja mellett), hogy majd rájuk szorul?
Piacai viszonyok mellett ez (szerintem) nem is lehetetlen. Így ők is profitálnának az AMD konzolos sikeréből.
Szerk.:
Már nem emlékszem rá, de lehet hogy ez a következtetés abban a cikkben benne is volt.Cassi: "Nyereséges, csak nem eléggé, de a Sony nem tehet mást, mint megy előre, nekik a szórakoztató elektronika a fő profiljuk. A Microsoftnak azonban van más."
Izé, és mi van a filmgyártással? Mondjuk a Sony Pictures-zel? Szerintem azért az is valami.
"... az MS-nek ...sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."
Ködösítenek/mellébeszélnek, mert iszonyat pénz van benne,
"Most, hogy az MS-nek új vezetője lesz, valószínűleg keményen átnézik az összes tevékenységet, és sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."
Tényleg bocs, hogy megint beléd kötök, de az MS most kötelezte el magát kb 10 évre a konzolok mellett.
alevan: "esetleg nanométerről áttérünk femtométerre (vagy még kisebb csíkszélességre)"
Ja, főleg ha az sikerül költséghatékonyan. Első dolgom lesz.
Legközelebb ha lehet ne floodolj tele egy több mint egyhónapos hírtopicot.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Cathulhu
addikt
Mind az ARMnak mind a Qualcommnak es mind az nVidianak akkor mar tiszta kepe volt a jovot illetoen, mindharom azon igyekszik azota is, hogy osszeillo CPU+GPU parosokat tervezzenek, majdnem keszen is vannak. Az AMD kicsit hamarabb kezdte, most bejott neki. Az intelnek jelenleg semmilye sincs, meg evekre vannak tole, es akkor sem volt teljesen egyertelmu mit akarnak csinalni, akkor is csak talalgattak mit kellene es azota sem teljesen tiszta melyik iranyba mennek. Erre nem lehetett alapozni, nem lepodom meg, hogy ebben a korben szoba sem jott.
-
Dilikutya
félisten
Elmondták: az Intel nem jeleskedik az IGP-k területén, még ma is jócskán lemarad az AMD mögött. Anno a videókártyáik nem voltak ugyan rosszak, de azóta csak buta chipeket szállítanak, míg az AMD jócskán profitált e téren az ATI felvásárlásából. Nélkülük nyilván az AMD sem tudna játékra is bevethető APU-t a piacra dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest