Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agthios

csendes tag

válasz MongolZ #15 üzenetére

"az is lehet, hogy az MS tudott valamit, amit én nem :)"

Ez, speciel, lehetséges :D

(Jól van na, nem kell berágni, egyszerűen nem bírtam kihagyni :D)

kovsol: "Meg a kiegészítőkből. Pl extra kontrolert iszonyat pénzért adják hozzá."

Akkor kábé már értem is, hogy konzolon miért nem erőltetik az egerészést.

"Amúgy meg a konzol játékokat elég jól viszik a PC-hez képest"

PC-n viszont elég jól viszik a vasat a konzolhoz képest, elég jó árban :C

Szerk.:

Na jó, el is felejtettem, hogy a PC kihalásra ítéltetett (csak ez nem nagyon látszik). :DD

arty: "az megvan, hogy a mostani generáció mindkét cégnek massziv minusz sok-sok milliárdot "hozott" ?"

Én ezt kizártnak tartom.

De most tényleg: szerinted ha a konzolgyártás veszteséges, miért csinálják?

Peter13: "bérgyártás"

Erről jut eszembe egy másik cikk, hogy az Intel gyakorlatilag bárki számára hozzáférhetővé tette a gyártókapacitását (az AMD részére is).

Lehet hogy arra játszanak, hogy az AMD a két konzol kiszolgálásával akkora terhet vesz a nyakába (a hagyományos profilja mellett), hogy majd rájuk szorul?

Piacai viszonyok mellett ez (szerintem) nem is lehetetlen. Így ők is profitálnának az AMD konzolos sikeréből.

Szerk.:
    Már nem emlékszem rá, de lehet hogy ez a következtetés abban a cikkben benne is volt.

Cassi: "Nyereséges, csak nem eléggé, de a Sony nem tehet mást, mint megy előre, nekik a szórakoztató elektronika a fő profiljuk. A Microsoftnak azonban van más."

Izé, és mi van a filmgyártással? Mondjuk a Sony Pictures-zel? Szerintem azért az is valami.

"... az MS-nek ...sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."

Ködösítenek/mellébeszélnek, mert iszonyat pénz van benne,

"Most, hogy az MS-nek új vezetője lesz, valószínűleg keményen átnézik az összes tevékenységet, és sokak szerint üzleti szempontból nehezen védhető a konzolos vonal, kevés az esély rá, hogy magától javulni fog a belőle származó haszon."

Tényleg bocs, hogy megint beléd kötök, de az MS most kötelezte el magát kb 10 évre a konzolok mellett.

alevan: "esetleg nanométerről áttérünk femtométerre (vagy még kisebb csíkszélességre)"

Ja, főleg ha az sikerül költséghatékonyan. Első dolgom lesz.

Legközelebb ha lehet ne floodolj tele egy több mint egyhónapos hírtopicot.

[ Módosította: #65675776 ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés