Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
DudeHuN: Az hogy egy két cég csődbe megy nem indokolja azt hogy szar tömegterméket gyártsanak és bugokkal tele adják ki. Én inkább ok Okozati viszonyt látok: Szar termék bugos és/vagy nem éri el az elvárásokat ----> kevés eladás --->kevés profit ---> csőd (meg persze csődöt okozhat ezer más dolog is)
De jó minőségi termék árusítása és még sosem okozott
Mit szólnál ha az étteremben szarabb kiszolgálást kapnál és ez mellé mondjuk felszámolnák az evőeszköz meg szalvéta árát is mert hogy nem elég a profit.
Vagy házadat úgy adnák át félkészen teljes árért mert nem éri meg végigcsinálni mondják és mondjuk nincsnek benn az ablakok vedd meg DLC be utólag
Itt aza baj hogy mindegyikőtök a cégek érdekeit nézi/védi holott a foygasztót kéne védeni a silány termékektől/lehúzástól. Így is bőven ,megvan a hasznuk sőt több is valószínű mint amit sokunk valaha is meg fogok keresni. Szóval bocs de ebben nem tudok egyet érteni hogy ez a jó út és normális. Nehogy már teszkót kelljen védeni a vásárlótól. Nem hiszem hogy beveszitek ezt marketing dumát hogy szegémny fejleszők nem tudnak megélni éhen halnak ha nem adjuk teljesáron el a kampányokat külön külön lásd SC2. Érdekes módon azért még van egy két játék ami sokkal jobb minőséget képvisel mint sok AAA cím és nem kerül még annyi pénzbe se.
Jah és azt se felejtsétek hogy ezek a nagy cégek nem szeretnek adót fizetni és mindent megtesznek hogy nullzsadósra vagy netán enyhén veszteségesnek mutassák fel magukat.szerk: Ez volt a mese a ps3 megjelenésekor is ment marketing ezerrel hogy hű meg háá ezaztán fejlesztés vegyétekvigyétek 10 évig nem éri utol a Pc ezt a szintet... Nah majd térjünk erre vissza 5 év mulva kiváncsi leszek ki lesz lemaradva kihez. 90% os gyorsulás meg stb kiváncs leszek mennyi lesz valójában! Én azért fentartásokkal kezelem ezeket és tudom hogy ilyenkor megy marketing ezerrel úgy látom ti nem emlékeztek mi volt annak idelyén
-
SaGaIn
senior tag
Arra hogy nem éri meg drága játékot hosszú időn át jóra fejleszeteni csak egy péda GTA5 ezzel eondtam mindent csillagászati árba került és csillagászati eladásokat hozott. Ha valami jó azt megveszik ha nem akkor meg lehet csodálkozni hogy miért warezolják vagy még azt se. Nem kéne évente kihozunk Cod ot hanem 3 évente és lenne minőség és talán még többen is vennék mert lenne számottevő különbség. Filmekkel is ez van amire költenek eleget hoyg jó legyen az jól megy a mozikba kivéve egy két buktát de azt meg le kell nyelni. Én fogyasztó szemmel nézem a dolgokat hogy nekem mi lenne jó és nem nagyon érdekel hogy ott fönn a Sony nál egyel kevesebb porsét tud venni a vezérkos. jó ezt most eltúloztam de az a lényeg hoyg ami felé megy játékpiac a nem a minőség hanem tömegtermék és ez nem jó irány.
látvány is kell 4K is kell de magában kevés kell mellé a minőségi tartalom. Miért van az hogy minden MMO félkészen bugok ezreivel startol és csak megy a mellébeszélés ? Mért vagy az hogy azok a gondok amik starkor vannak nem tűnnek el nyomtalanul egy évvel későbbre ? Mert nem áldonak bele annyit amennyit kéne Mert Profit Profit Profit sajnos.
De ez nagyon messze vezet és már off is nemkicsit szóval szerintem ha kevésbe lenne az a szempont hogy mennyi millió dodó a profit ebben a negyedévben és hosszab távon gondolkodnának többre mennének kevesebb játékot de több minőséget állítanának elő jobb lenne mindenkinek. monjuk felesleges évente teljsen új NFS FiFa stb elég lenne 3 évente valami nagyot alkotni. Hol vannak azok a játékok amik 90%+ ra értékeltek az újságok. Mostanában egyre több játékkal érzem azt hogy ez is csak egy tucat konzolátirat de annak is pocsék. A másik meg pofátlanul teljes áron árult kiegészítők meg kapányok meg dlc-k. Lehet maradi vagyok de azzal kevesen vitatkoznak hogy régen még nem a pénz volt legfontosabb és jobbak élvezetesebbek voltak a programok. -
SaGaIn
senior tag
Ha ráérek majd elkezdem sajnálni ezeket a giga profitokat termelő giga vállalatokat akik még még még több profitot akarnak még kevesebb munkával és befektetéssel.. Az megvan hogy ahogy haladunk előre az időben egyre trágyább minőségű bugos programokat sóznak rá vásárlókra?
Olyan összefonódások lehetnek itt hogy te se adj ki jobbat alapsabbat szebbet én se adok ki mert profit ezt diktálja gyorsan hamar szart eladni minnél drágábban... és megy a sipitozás hogy jaj csak 38millió az eladás nem 52milió.
Jaj mert 60nm es nappaliba (ami még kicsinek számít amerikába) nem fér el egy átlag pcház 140cm tv mellett röhely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest