- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Parallaxis #2 üzenetére
Egy PWM-es AMOLED-es telefon alapból katasztrófa e-book-ozásra. Én néha 8"-os 4/3 SAMOLED tabletet szoktam ilyesmire használni a Kindle PW mellett, szerintem nem kell mondjam melyik sokkal fárasztóbb (pedig nem vagyok különösebben PWM-érzékeny).
Az AMOLED-es olvasási élményen nem hiszem, hogy a statikus szöveg-környezetben használt alacsony frissítési ráta többet tudna rontani. Ha jól tudom, frissítéstől függetlenül a Samsung AMOLED-jei mindig 240Hz-en vibrálnak, a 10 Hz csak a tartalom újrarajzolására vonatkozik (ami statikus tartalomnál kb. mindegy, lehetne akár 1 Hz is). De ha már itt tartunk, az e-ink frissítése még a 10Hz-től is távol áll, s attól nem lesz rosszabb olvasásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest