Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Még nem volt linkelve.
-
ADAM1337
nagyúr
nem a rog phone 3 az első ?
-
Blizzardking
őstag
-
mbotnd
tag
Szerintem örvendetes ez a technológia, max egy kapcsolási lehetőséget kéne berakni, de az akkunak biztosan sokkal jobb.
-
janeszgol
félisten
válasz
Essentials #1 üzenetére
legjobban akkor nőtt volna a Samsung a szememben, ha profilozható lenne ez. Tehát én adom meg, mikor mi legyen.
-
nattila72
csendes tag
Én valahol azt olvastam hogy 3 opció lesz fix 60Hz fix 120Hz és amit a cikk taglalt hogy a rendszer maga rendelkezik a vezérléssel.
-
joey04
titán
nincs azzal baj, hogy lejön a hír, de mindenhol szenzációként állítják be, pedig volt már ilyen eszköz, ha kevés is.
-
jacis
nagyúr
-
válasz
#65577472 #21 üzenetére
Én mindenfele is kacsingatok és a végén döntök majd, az alapján mennyi pénzem van és mit engedhetek meg magamnak, abból mi a legjobb kapható. (nyilván az én elvárásaim alapján)
Egyébként nem tudtam, hogy te profilt építesz a felhasználókról a fórumon, majd figyelek hogy kevesebb személyes adatott írjak le... -
Ricardo
titán
Akkor jöhetnek a 120HZ-en még a menü is folyékonyabb hozzászólások.
-
-
nkmedve
őstag
válasz
Parallaxis #2 üzenetére
Egy PWM-es AMOLED-es telefon alapból katasztrófa e-book-ozásra. Én néha 8"-os 4/3 SAMOLED tabletet szoktam ilyesmire használni a Kindle PW mellett, szerintem nem kell mondjam melyik sokkal fárasztóbb (pedig nem vagyok különösebben PWM-érzékeny).
Az AMOLED-es olvasási élményen nem hiszem, hogy a statikus szöveg-környezetben használt alacsony frissítési ráta többet tudna rontani. Ha jól tudom, frissítéstől függetlenül a Samsung AMOLED-jei mindig 240Hz-en vibrálnak, a 10 Hz csak a tartalom újrarajzolására vonatkozik (ami statikus tartalomnál kb. mindegy, lehetne akár 1 Hz is). De ha már itt tartunk, az e-ink frissítése még a 10Hz-től is távol áll, s attól nem lesz rosszabb olvasásra. -
rajd
tag
Én is észrevettem hogy az autóm gyártója úgy trükközik a kocsi fogyasztásával, hogy beszerelt egy pedált a lábamhoz, amivel csak akkor pörög 7000-t a motor ha azt tövig benyomom. Viszont ha nem használom (mondjuk versenyezni, vagy farolgatni a Tesco parkolóban esténként) akkor alapjáraton ketyeg. Szánalmas....
-
Fred23
nagyúr
Ha az user maga nem állíthatja a saját igényei szerint, az rosszabb, mintha konstans 60-at kapnánk. Legalábbis számomra. Sosem tenném 60 alá.
-
adamklark
senior tag
egy valamit nem értek , ha olvasás közben amikor nem mozgatom a weboldalt akkor 10Hz (minek legyen több), de amikor görgetem 120Hz lesz (hogy gördülékenyebb legyen) vagy csak játék közben van ez a 120Hz?
-
törölt tag
válasz
Essentials #1 üzenetére
Az egész cikk negatív hangvételű...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Parallaxis #2 üzenetére
Szerintem az a 10hz akkor fog beállni ha nem igazán van mozgó tartalom a képen.
Amúgy meg max 60hz lesz.
Vagy esetleg 120hz-en hamarabb kiolvasod a könyvet? :D
-
Magyarul veszel egy telefont egy raklap pénzért. És ha nem játszol akkor max 60hz-es frissítés lesz a telefonon. Korrekt hozzáállás. Ennyi erővel kiadhatnának egy olcsó modellt annak aki nem játszik. Aki meg mindent is 120hz-en akar nyomni az ka*ja be...
-
Parallaxis
addikt
Akkor ennyit az e-book olvasásról... 10 Hz-es frissítés tuti nem szembarát egy könyv olvasása közben.
-
Essentials
aktív tag
Ezt nem "trükközésnek" nevezném... mivel az alapvetően negatív kicsengésű, és elsumákolt dologra utál, sokkal inkább egy technológiai ugrás ez! Ha a Samsung így oldja meg az akku spórolást a 120Hz-es képességek tekintetében, és a gyakorlatban is jól működik, az egy jóval smart-abb eljárás mint a fix 120Hz alkalmazása a többi gyártóval ellentétben, és megköszönhetjük nekik a képfrissítés továbbgondolását egy pozitív irányba. Szuper!
U.i. Nem vagyok Samsung fan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A topkategóriás Note az első telefon, amelyik automatikusan változó frekvenciájú AMOLED panelt használ.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest