- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Gyönyörű, minőségi anyagok, jó helykihasználás a kijelző terén. Érdekel nagyon.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Power saving chip...jóég mekkora parasztvakitás" - lehet az, de várjuk ki a végét. Látva a koncepciót, én elhiszem, hogy a készítők nem egy újabb "tucat" flagship-et akarnak.
A 801 véleményes, bár elnézve az új(abb) Qualcomm procikat, lehet annyira nem baj, hogy nem egy 810-es van benne. Tapasztalom, tudom, hogy mire elég pl. egy S600 (mindenre), így a 801-es is minden bizonnyal az lesz. Nagyobb felbontás kell? Na, ezen viszont én mosolygok. Minek is? Hogy jobban terhelje a SoC-ot, hogy gyorsabban merüljön? Én ezt tartom parasztvakításnak
" .. egy csomó tavalyi teló is elveri érdemleges tudásban .. "
Mu-ha-ha! Tuti nem nézted végig a specifikációt. Sorold kérlek, ami - tudásban - csak a közelében van! De, ne AnTuTu eredményekkel gyere, hanem tényleges, funkcionális tudással, különbségekkel![ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz <Adamsky> #54 üzenetére
Power saving chip...jóég mekkora parasztvakitás
Harman Kardon + teló...nevetni támadt kedvem.
Geek mobil és van benne egy elég régi snapi 801+ mezei FullHd...khmm...ez aztán a tech geek közösség álma..Tetszik egyébként a design, de egy csomó tavalyi teló is elveri érdemleges tudásban, ez meg még meg sem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért ez nagyon nem az "átlag user-eknek" készül. Ez egy igazi geek mobil. Szvsz. minden benne van (lesz?), amit ma bele lehet tenni egy telefonba. A két micro-SD-n kívül a dual-SIM, a Harman Kardon rendszer (jelentsen ez bármit is ), az IPX7 védettség az OIS-es kamerák (igen, az első is), a dedikált "Power Saving Chip" azért kiemeli a mezőnyből. És mindez egy 67 x 137 x 9.7 mm-es házban. Na mind1, nem off-olom tovább a topic-ot...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz tothmaxy182 #2 üzenetére
Egy másik O+2 - val fotózták.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jól van, "megnyugodtam". Lassan, de biztosan menetelünk a 6" felé.
Lehet akármilyen szép / jó / gyors, ha (nekem) nyűg a használata a mindennapokban.Nem tudom, hogy ki, milyen "körökben" mozog, de engem egyre többször találnak meg az ismerősök azzal, hogy ajánljak egy jó és minőségi kis (4,,3-4,5") telefont (akár a "pénz nem számít" alapon). Ilyenkor bajba vagyok ...
-
Haneto
tag
-
Danny365
őstag
OFF, de mégse: lesz rajta ujjlenyomat olvasó, ez már offisöl.
-
judas13
addikt
Nekem elsőre amúgy még be is jön....de lesz még második is.....
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Sinesol
veterán
"ám most fotókon is megcsinálható a mobil"
Mi akar ez lenni?
-
ctvagyok
őstag
Ezek tuti nem eredeti képek. Amúgy nem lenne rossz szerintem, ha ilyen lenne.
-
Haneto
tag
A leendő Moto X-nek lesz elvileg ilyen a kamera körüli része.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz Genesistibi #8 üzenetére
Szerintem Tibi atya segít nekik.
-
batai15
félisten
ez ronda.,
-
Zyelor
aktív tag
válasz Genesistibi #8 üzenetére
Nekem ugyanez volt az első gondolatom...
"...már lassan minden tudunk a készülékről..."
"...ám most fotókon is megcsinálható a mobil, amit a képek tanúbizonysága alapján akár ujjlenyomat-olvasóval is felszerelhetik"
Btw. gondolom mobilról lett írva, úgyhogy elnézhető dolgok ezek, csak azért elgondolkozik az ember
-
f(x)=exp(x)
őstag
Remélem nem így fog kinézni, mert ez nagyon csúnya.
-
Aucor
senior tag
A hátlap 16 cm, az előlap 14cm hosszú. Á, nem fake kicsit se...
-
jacis
nagyúr
Nagyon szép lenne ha tényleg ilyen maradna.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
addikt
Csak a hátulja ne legyen ilyen....
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
elpatkorado
aktív tag
A hátlapra nem mondok semmit. Maga a telefon bejön, feltéve, ha nem teljesen fake képekről van szó.
-
twine
veterán
"készülék július 27-én debütál hivatalosan, ám most fotókon is megcsinálható a mobil,"
Istenem, hol tart a technika...
DE mikor érünk el odáig, hogy egy két színésznőt is "megcsinálhassak" fotón
-
nagyúr
fake, de ettől függetlenül tetszik
-
Just486
senior tag
Jézus ez a fogalmazás
That unconquered country we call the future.
-
-
MK VII
veterán
A hátlap az fa? Vagy csak fa hatású?
Nem ronda az csak átgondolatlan.. Ha tényleg fa akkor lesznek ott melegedési gondok...
Mondjuk az LG G4 a bőr hátlapjával sem lesz szerintem egy hidegvérű tepsifon....Az meg tényleg mi már, hogy legalább, ha kamaképeket töltenek fel valahova akkor legyen már ugyan olyan méret... Nagyon amatőr
-
Just_Reboot
addikt
Előröl még elmegy, viszont hátlap nagyon ronda.
-
fornettisuti
veterán
az a hátlap baba, de nem stimmel a készülék mérete a két képen.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bembee12
aktív tag
Képernyőgomb? MIÉRT???
Amúgy tényleg ronda a háta, meg a nagy kamera "keret"
Előröl oké.
Ami meg furcsa, h ez gyari 5.x nak tunik, nem hydrogen(mashogy nez ki), cm nem lehet (jogi dolgok miatt), de a kamera logoja color os-ből van, de az a rom teljesen máshogy néz ki[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Danny365
őstag
Ilyen ocsmány hátlapot rég láttam már, legyen ez bármilyen telefon, vagy koncepció.
-
forgonati
őstag
A két telefon nem is egyforma méret, bár látom hogy nem csak nekem tűnt fel. Nekem volt 1+ és jó telefon volt komolyan, mégis eladtam mert nem tudtam megbarátkozni a hatalmas disznó méretével. Ráadásul elég szögletes is volt, így ahányszor leültem valahova, rettenetesen nyomta a csípőmet. Pár hónap után be kellett látnom hogy ez a méret csak kényelmetlenséget okoz nekem. Nálam még mindig az 5" a határ. Mondjuk ha a 2. verzió ugyanúgy 5,5"-el jön de olyan vékonyak lesznek a kávái mint itt a képen, akkor talán lehet hogy megpróbálom. Viszont ha növelik 5,7"-re akkor semmiképp. Kár érte
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
snorbi82
senior tag
-
adamfriday
senior tag
Ha már valaki fake képekkel dobálózik, arra figyelhetne, hogy az elő és hátlap egyforma méretű legyen nagyjából.
-
CptAdamica
veterán
Fúj de ronda.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
EndR
tag
"debütál be", "megcsinálható a mobil"
Szerintem mást ütöttél le, mint szerettél volna.3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
Obyboy
addikt
Ütős cucc lesz...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
tothmaxy182
őstag
Ezt a blur effektet vajon direkt fotosoppolták rá a képekre utólag?
Amúgy nekem tetszik. Csak sajnos ez is péklapát lesz...
Minden szavam magánvélemény!
-
spawn21
veterán
De csúnya hátlap
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.