- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charles9
csendes tag
A Xiaomi Mi7 neve Mi8-ra változott.
-
ThorsHUN
őstag
Aszondja, az utolso pillanatban kiderul, hogy nem mi7 hanem mi8?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
szabi__memo #72 üzenetére
Ha nem szereted a notch-t vegyél ilyet. mint ez
-
Karavik
veterán
Clear fake! Egyrészt Mi7 nem lesz, hanem Mi8, másrészt kijelző mögé épített ujjlenyomat-olvasóval jön. Notch viszont confirmed sajnos: [link]
-
szabi__memo
nagyúr
Preorder máj 27
-
törölt tag
válasz
pusszycat #67 üzenetére
Ezek szerint vagy nem csak másolt
De amúgy ha kiderült volna a másolás ténye, azért tudod, hogy az annullálta volna az ő jegyét. Lehet itt is, hogy technikailag vagy ergonómiailag vagy egyéb módon jobb a másolt készüléknél, de egy teljesen szabadon választható elem (a design) másolása számomra teljesen nevetségessé teszi a gyártót a próbálkozásával együtt.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #65 üzenetére
Én sejtettem, hogy pont úgy sikeres lesz, mert megy a marketing úthenger. Az emberek többségét meg igazából nem érdeklik annyira a telefonok, hogy átlássák a piacot, hogy ki kiről másol, ki honnan lop, csak amikor éppen vennének valamit, akkor egy gyors pillantást vetnek a kínálatra, és vesznek valamit. Nagyjából ahogy én vennék mondjuk kávéfőzőt. Nem foglalkozom vele általában semennyit, nem ismerem a kínálatot, a híres márkákat, simán megvenném az első szembe jövő Philips vagy De Longhi gépet, amit MM-ban ajánl az eladó. Az itteni kávés topikban meg gondolom sírva fakadnának, hogy ilyen gagyit hogy lehet venni, ez csak az XY gyártó gyenge másolata.
-
<Adamsky>
nagyúr
Aztán lehet (biztos) kiba sikeres lesz. Ld. P20 / P20 Pro. Azzal kapcsolatban is ment a rinya (szerintem is csalódás) aztán tessék (ld. Mobilarena-s hír). Pedig én komoly összegbe mertem volna fogadni, hogy az emberek gyomra nem veszi be ezt az igénytelen másolást. Úgy látszik a többség még mindig megveszi a vízen úszó Rolex-et...
-
Ilyen szép nagy noccsra már kijelzőt is lehetne rakni.
-
RyanGiggs
őstag
Nekem egy Mi4C telóm van tőlük, ami 2 éves...
Egy gyönyörűséges kis szépség!
De ez az Mi7??! Ez botrány. U.n.d.o.r.i.t.ó!!
Inkább cserélek egy akksit a jelenlegibe, azt még 2 évig használom!
Egyébként is olyan gyors mint a villám. -
Sebhelyes
senior tag
válasz
szabi__memo #50 üzenetére
A mi9 meg szeptemberben, mert az a 9. hónap
-
joey04
titán
válasz
weberzolee #54 üzenetére
Becsülendő, hogy próbálod neki elmagyarázni, bár szvsz sajnos fölösleges.
-
Exelsior24
aktív tag
Az előbb olvastam külföldi oldalakon, hogy lehet nem is Mi 7 lesz a telefon neve, hanem Mi 8 mert valami évfordulót ünnepel a Xiaomi, de sok helyen írják, hogy két különböző méretű telefonról is felbukkantak képek, lehetséges hogy Mi 7 és Mi 8 is jön, vagy pedig az egyik sima a másik egy (anniversary) pro verzió lesz.
Én nagyon csodálkoznék, és csalódott lennék ha ezek a telefon elejéről készült képek valódiak lennének és a Xiaomi is ennyire átmenne koppintásba. -
daniel909
addikt
régóta közöm nincs az androidos telokhoz, de egyszerűen nevetséges mennyire másolják az Apple-t. ráadásul androidon az értesítések hogy látszanak, ha középen ott belóg a kijelző?
A másolás nagyon megy, de a másolás is az Apple malmára hajtja a vizet valahol, mivel ezzel kb el van ismerve, hogy még mindig az Apple a leginnovatívabb gyártó, mindenki őket másolja én úgy látom.A Xiaomi számomra egy nagyon szimpatikus gyártó. A fogkefétől kezdve, az el. rollerig mindenük van gyerekek, erre jön rá a király kis telefon palettájuk, ami tényleg jó áron kínál minőséget. Többet próbáltam már, és nővéremnek is XIAOMI telefont fogok venni. Ha jól tudom, ők Kína legnagyobb mobilgyártói.
Többet néztem volna ki belőlük, főleg, hogy szerintem megy a szekerük jelenleg és lenne pénz fejleszteni. EZzel az iPhone X szerű telefonnal most egy a sok közül státuszt értek el, mivel fű fa lemásolta ezt a dizájnt, csak nem ennyire pofátlanul.
Amit például a felül keret nélküli telefonnal csináltak (nem jut eszembe a neve) az csodálatos volt! Az oda ...szott! -
Chevalier
tag
Nap szomorú híre
-
weberzolee
aktív tag
mas topikokban legalabbis ez jott le nekem a hozzaszolasokbol
Azért azt szögezzük le, hogy az itteni fórumozók erősen geek kategóriába esnek. Aki utálja, annak egy része hater és mindegy hogy milyen a készülék, szar mert csak. Láttam már itt hozzászólót aki mindenhol fikázta és amikor látott egy notch koncepciót amin az általa preferált logó szerepelt, akkor az már egyből egész jó lett. Innentől a fórumok értékelése nem túl releváns.
Másrészt átlag Pistike bemegy a boltba, kezébe fog egy iX -et, megnézi és azt mondja, ez b@szott drága, nem kell. Átlép a Huawei standra, meglátja a P20 Lite -ot és felcsillan a szeme. Jé ez pont olyan mint az iPhone és harmad annyi, tetszik, megveszem. Vagy csak simán tetszik neki mert eltér a megszokottól. Ha nem venné senki, akkor senki nem gyártana ilyet. Ennyire egyszerű a történet. Az, hogy neked és még pár száz embernek nem tetszik az pont nem érdekli a gyártókat, mert a tömeget meg érdekli.
Mas gyartok is kenyszerbol alkalmazzak, nem azert mert olyan jo dolog.
A notch az Apple részéről egy kényszermegoldás volt a kávamentesítésre, minden más készüléken meg trendkövetés. Ha nem az lenne akkor mindenki a Mi Mix dizájnját követné, mivel az alsó káva mindenhol adott, továbbá az Android jelenleg nem támogatja az értesítések megjelenítését a notch körül, szóval még szoftvert is kell optimalizálni. Ezt nem nevezném kényszer megoldásnak, ez szándékos dizájn.
@(#53) fuze
Majd az Apple megcsinálta ugyaneztMenj el szemészhez
. Ha azt mondtad volna hogy jött a PH-1 vagy az Aquos S2 ami hasonló, akkor azt mondom OK. De egy Mi Mix és iX mitől ugyanaz?
Még el kell telnie pár évnek mire a tökéletes és az Apple márkanév elbúcsúzik egymástól az emberek fejében
Tökéletes nincs. Jól használható, egyszerű, mindig működik, hosszan támogatott és prémium. És ez remélem nem fog megváltozni
-
fuze
őstag
válasz
weberzolee #45 üzenetére
A Xiaomi kihozta az első MI Mix-et hibáival együtt. Majd az Apple megcsinálta ugyanezt úgy, hogy minden szuperül működik, de formai arányokban erőltetett, szar design-al. Erre a szart amit az ő ötletük alapján csináltak, lemásolják. WTF?
Csak azért másolják mert Apple, nem azért még jó. Még el kell telnie pár évnek mire a tökéletes és az Apple márkanév elbúcsúzik egymástól az emberek fejében.
-
benike1999
tag
Ne Háborogjon ezen a telefonon senki!!!! Jöjjön csak ki és akkor már 90K-ért lehet majd király xiaomi mi6-ot venni
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #49 üzenetére
Ha már kávamentes, akkor legyen minél inkább az. Nekem mondjuk jobban tetszik az Aquos és Mi Mix 2(s) megoldása, hogy átcsoportosítják a dolgokat máshova, amennyire lehetséges.
-
szabi__memo
nagyúr
Most olvasom hogy jön május végén az mi8 is a 8. évfordulóra. Gyakorlatilag mi7 spec edition
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #47 üzenetére
Mert egy 2mm vastag káván nem fér el mondjuk egy előlapi kamera, meg valószínűleg az érzékelők sem, hiába ér széltől szélig.
-
Samott
addikt
válasz
weberzolee #45 üzenetére
Szerencsere nem mindenki, sot, csak nehany hulye van aki szerint a notch jo megoldas. Aki elfogadja, az is ugy van vele, hogy ideiglenes megoldas amig nem sikerul a kijelzo ala integralni a kamerat, szenzorokat. Tenyleg nagyon zizinek kell lenni ahhoz hogy valakinek kifejezetten tetszen (mas topikokban legalabbis ez jott le nekem a hozzaszolasokbol). Ideiglenes, kenyszermegoldas de semmikeppen se szep. Mas gyartok is kenyszerbol alkalmazzak, nem azert mert olyan jo dolog.
-
weberzolee
aktív tag
Érdekes vélemény.. Mindenki hülye akinek az ízlése eltér a tiedtől. Magyarország így szeretlek...
Ahhoz képest hogy a notch állítólag olyan gusztustala/értelmetlen megoldás hogy nem teremt trendet, lassan mindenkinek van
. Meglepődnék ha a Samsung nem ülne fel erre a vonatra
-
joey04
titán
-
thboxx
aktív tag
Csak nekem feltűnő a második képen az almás lightning kábel? Nekem ez sántít...
-
törölt tag
Lényeg, hogy a Xiaomi nem másol, 100% egyediség. Amúgy tetszik, de hát... a dicséret nem őket illeti, mint tudjuk..
-
De jó, hogy piacra dobták a Mix szériát, mert ha a Mi széria erre a vonalra ül fel, az életben nem vettem volna többet Xiaomi-t.. Ez qvagáz..
-
jUUh
addikt
Imádom a Xiaomi-t de ez óriási csalódás lenne...
-
zozo112233
csendes tag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
-
HardRic
addikt
Hiába vannak jó telefonjaik is, 1-1 alkalom amikor elszabadul a kínaiskodás olyan szinten lehúzza a márkát, hogy még azt is szégyellem, hogy a családban van ilyen telefon.
-
fuze
őstag
Na jól van már... én szégyellem magam a Xiaomi helyett. Ráadásul az ujjlenyomat olvasó is hátul pff.
-
QwErTy42
addikt
12 1 tucat
-
tixem
addikt
"Az egyik forrás felvételei alapján az ugyanis az iPhone X szerű kameraelrendezéssel bíró hátlapon található"
Hadd gratuláljak. Pedig komolyan érdekelt ez a telefon, bíztam benne, hogy végre valaki elhozza ezt a dolgot, de ezek is inkább felülnek a többi retardált közé a kopipészt noccsvonatra.
-
MI6 formavilága után kicsit csalódás, de várjuk ki a végét. Bár a trendet követheti és nagy rá az esély hogy ténylegesen ilyen lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
Kár azért a notch-ért. Hová férnek az értesítések??
-
Ne sírjatok már ennyire.
-
forgonati
őstag
Ez de szar... Remélem a userek bojkottálják majd ezt a hulladékot és bedől az eladásuk. Ezt a pofátlan másolást, anyám...
-
aelod
veterán
válasz
cezarlacrone #20 üzenetére
Redmi mitől is szutyok? Tévképzeteid vannak
(#22) ThorsHUN
a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasot, amit korabban mar megerositettek
Erről nem tudok. Forrás esetleg? -
ThorsHUN
őstag
Sztem ez kamu.
Nem hiszem el, egyreszt mert igy bukna a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasot, amit korabban mar megerositettek, masreszt pedig a MI szeriak jellemzoje eddig is az elolapi mig a redmi szerianak a hatlapi ujjlenyomat olvaso volt a femjelzese. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cezarlacrone #16 üzenetére
Igazából nem az árazással van gond (mert ez kb. ingyen se kéne vagy adnám el rögtön) ...
Jó, - értsd minőségi kivitel, gazdag funkcionalitás (5 Ghz-es wifi, Nfc) - középkategóriás telefont egy ideje már képtelenek a gyártók letenni az asztalra. Ott vannak ezek az izzadságszagú "zászlóshajók", a túlvégen pedig az egyszer használatos (mert frissítés vagy nem jön rá, vagy csak mutatóban) ipari hulladékok.
Nagyon kellene már ide egy egyéniséggel, ötletekkel bíró gyártó (nem, nem az alma), aki "pofán vágná" a szakmát. -
aelod
veterán
válasz
Persze majd a csúcskategória fele annyiba fog kerülni. Hol élsz? Ahogy a kolléga is írta a Redmi széria van ezen az ársávon.
-
törölt tag
válasz
50-65 körül árazással? Lassan a Redmi kerül ennyibe, nem hogy a felső kategória...
-
Sebhelyes
senior tag
Ez a méretesebb De Luxe notch-ok közé tartozik!
-
Samott
addikt
Az a durva hogy ami ocsmany, azt is lemasoljak.
-
aelod
veterán
Kár érte. Tudnak egyedit is alkotni pedig. Gesztusvezérléssel a MIUI 9.5 szinte koppra ua. lesz mint az alma. Küldősre meg aztán pláne....
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem, ha a Mi Mix 2s-t megcsinálták volna kicsiben, akkor senki nem szólt volna egy rossz szót sem. Sőt, szerintem örültek volna (még talán én is), de ez ...
Sajnos annyira lehetett tudni, de mégis annyira reménykedett mindenki (ahogy tettük minden márkánál).
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: csúnya, igénytelen, prosztó megoldás -
cezarlacrone
aktív tag
Lassan nem lesz a palettán olyan teló ami tetszene.
-
mg1992mg
őstag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Micsoda eredeti, fogták az iPhone X külsejét, és raktak rá egy ujjlenyomasolvasót hátulra.
10/10 x( -
ThorsHUN
őstag
Hatbasszus...
-
Rendkívül innovatív külső.
-
enginev3.0
félisten
Undorító másolás
-
spawn21
veterán
-
exedoc
senior tag
Ez már nagyon kellett. Szenzorájlend, giganoccs. Sok sikert hozzá. még ránéznem is fáj. De már nem is azért mert ronda, azt már elfogadtam. Inkább azért mert a könyökömön jön ki az 1000 Ájfonmajmolásos gyártó után mégegy. Várható volt, hogy a Xiaomi is bejátsza. Nem csalódtam. Ja de.
-
törölt tag
Valaki feltett egy MIUI-t iPhone X-re?
-
jacis
nagyúr
Sokat agyalt rajta a tervező
-
Szabcsizz
őstag
Hát ez jó nagy csalódás..
-
kbyte1024
veterán
az igen,jó nagy szenzorsziget...
-
fornettisuti
veterán
Van még lejjebb?
Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két egymástól független forrás is közölt valódi fotót a feltételezett Xiaomi Mi 7-ről, amelyek viszont tökéletesen megegyeznek.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest