2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Képeken a Xiaomi Mi 7

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

Két egymástól független forrás is közölt valódi fotót a feltételezett Xiaomi Mi 7-ről, amelyek viszont tökéletesen megegyeznek.

Lassan elérkezik a Xiaomi Mi széria idei rendes csúcsmodelljének bemutatója, amely a legnagyobb valószínűség szerint május 23-án esedékes, viszont már rengeteg információ áll rendelkezésünkre a készülékkel kapcsolatban. Az abszolút felső kategóriás hardver borítékolható, a teljesítménytesztek is ezt támasztják alá, a szenzorszigetes kialakítás eddig csak erősen esélyes volt, a most előkerült képek alapján pedig szinte holtbiztos.


További képek a galériában!

A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó viszont egyáltalán nem. Az egyik forrás felvételei alapján az ugyanis az iPhone X szerű kameraelrendezéssel bíró hátlapon található. Egyébként az egész készülék erősen emlékeztet az Apple csúcsmodelljére, a Xiaomi Mi 6-tal lőtt képeken viszont van egy nagyobb variáns is, amelyről eddig nem hallottunk. Nem valószínű, hogy egy komolyabb memóriakiosztáshoz, mondjuk 8/256 GB - mint a Mi Mix 2s prémium esetében - szükség lenne ekkora méretnövekedésre, úgyhogy egy plus verzió sem kizárt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.