- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #195 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rbertkrl
aktív tag
válasz Touch-ko #188 üzenetére
A HTC One M8 hátulja majdnem egy az egyben le lett másolva i6 névre keresztelve és kikalapácsolva sík felületűre. Ezt szerintem a legtöbb alma tulaj is beismeri, ugyanis az i6 sokkal később jött az m8-nál ... az m7-nél meg pláne... De ez már lejárt duma, hogy ki másol kit. Az S6 szélei nagyon ocsmányul lettek lemásolva a konkurensről. Ez itt a téma. Az üveg hátlapot meg a sony másolta az i4-ről ? nemár... Az iPad koppintásokat meg nem a samsung szokta "elkövetni"... Szerintem ne keverjük ide a kínai suhancokat. Az i5-ön pedig nem csíkok vannak, hanem üveglapok. Ettől függetlenül kit érdekel ki másol kit ?! Másolgassák egymást... Aztán azt vegyék meg az emberek amelyiket jobban "másolták". Ez esetben az S6 képeken ronda. Majd meglátjuk hány millióan fognak rohangálni vele az utcákon
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
no more
veterán
Az iOS pedig, ami 2007 óta nem változott semmit, egy hatalmas koppintás. Mindenki másol mindenkit, ez ilyen. Jótól meg nem bűn ötleteket átvenni. A Samsung megijedt, hogy tör fel az Apple és oda az első hely, így iphone-osítja a telefonját, hátha még többen veszik.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Levwi
aktív tag
A klónokat most ne vegyük ebbe bele, mert mindent másolnak, de azért kíváncsi lennék mi az a sok minden amit az almátol loptak a konkurens cégek. És nem fordítva. Az alul felül csíkozásról meg csak annyit, hogy eddig az egyedi volt mert a két csík eltérő színű volt, most meg csináltak egy olyat mint amit a htc. Itt nem arról van szó, hogy csík van alul felül hanem arról, hogy egyből a htc one-t láttam az i6-ban amikor megláttam. Mert ennél jobban nem is hasonlíthatna rá.
Xiaomi 14
-
Touch-ko
őstag
Szerintem az alul-felul talalhato csikozast mar lathattad az iPhone5-on is 2012-ben, 2.5 eve..
A HTC M7 2013-as modell.
Ha mar csikok, akkor az elso generacios iPhone-nal is volt egy fekete resz alul ami pont a tererot hivatott fokozni.Nem csak az Apple lophat. Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy ez altalaban pont forditva van... Rola masolnak. Lattunk iPod klonokat, Magic Mouse klonokat, iPhone klonokat, iPad koppintasokat, neha a csomagolast, UI-t, notebook-okat, AppleTV-ket, asztali Mac-eket, boltban levo karacsonyi dekoraciokat masolnak a konkurens cegek. Nem neveznem meg okat, de szerintem mindketten tudjuk, hogy ez nem ugy van ahogy te irod...
[ Szerkesztve ]
-
Levwi
aktív tag
válasz Cathulhu #176 üzenetére
Képzeld egyiket sem védem és nem is támadom. Mivel egyik gyártó se a kedvencem. Iphone-ok sose tetszettek samsung meg nem tud szoftvert csinálni a telefonjaihoz. De ha valaki lop valamit akkor az csak az apple lehet, mert neki meg van engedve. Ha meg más gyártó telefonja csak 1 négyzetmilliméteren hasonlít rá akkor már lopta a dizájnt. És ez idegesít egyedül.
Xiaomi 14
-
no more
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz darkarthur #180 üzenetére
Nem, a cikk topikjában a cikkben szereplő képekre reagáltam.
Mondjuk a legkevésbé se lepne meg ez a húzás a Samsungtól.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
Szép, egyedi, és Samsung. Minden adott a sikerhez.
-
DiamondBack
senior tag
Amúgy meg kit érdekel mire hasonlít? Felőlem nézhet ki úgy mint egy junoszty tv csak a samsung logó legyen rajta akkor máris szép...
-
Cathulhu
addikt
Akkor igen benan keresel, mert kb 10 mp. [link]
Es tovabbra sem ertem mire akarsz kilyukadni azon kivul, hogy vagy a samsungot veded gorcsosen vagy az iPhonet tamadod.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Tidzsimon
őstag
Szerintem az Xperia Z4-et nyúlták, miután "kiszivárgott" róla egy "markeringkép".
Mellesleg, design szempontból nagyon nőies ez a manapság divattá váló kerek oldal...
[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
exelsior1
senior tag
-
no more
veterán
válasz guriga1234 #166 üzenetére
Miért, nem az? Hogy néz már ki az i6.
-
Quqesz
nagyúr
Van kint a gsmarena oldalán két kép,ami megerősítí az ittenit...ha tényleg ilyen lesz,akkor az S5 hátára tettek egy üveg hátlapot dizájnban és vegye a paraszt....volt itt is egy nagyon tuti kép anno milyen lehetne,hát ez nem az,marad a szappantartó forma,ennyi......pedig reménykedtem...
Ez volt az a kép,amin bejött: http://bgr.com/2015/01/21/this-is-the-samsung-galaxy-s6-unpacked/[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Zol01
tag
Ezt szerintem most kéne befejezned, nem mondtam semmi rosszat hogy ebbe az irányba vidd el a beszélgetést. Ha leszarod hogy nekem mi a véleményem akkor minek töröd itt magad? Nem kell itt játszani a megmondóembert mert én meg erre nem vagyok kíváncsi. De ha nem haragszol én itt kiszálnék.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Milyen oldalkerettel jöjjön? Használhatsz papírt ès ceruzát is. Inkább a rèszletekben kène elvesznetek...nem elèg nèzni,látni is kell. De ha gondolod játszhatod tovább a sèrtődött felhasználót,akár a földhöz is verheted magad mert olyan lesz a teló amilyen született a tervezőasztalon. Nem tetszik? Ki nem sz@rja le? Presztizs kèrdèst csinálsz belőle? Igen! Birka vagy? A választ rádbízom
Huawei
-
Zol01
tag
Nem tudom a hozzászólásombol hol szűrted azt le hogy védek bármiféle márkát is, ez érdekelne. A háromszög alaku viccelődésbe meg ne menjünk bele, szerintem te is tudod mi a problémám a képen látható telefonnal. Én mint vásárló/felhasználó had várjam már el egy A széria vagy egy Edge után hogy a Samsung jövendőbeli csúcskészüléke ne ezzel az oldalkerettel érkezzen, mert én ebben egy másik gyártó készülékét látom.
-
doooo
veterán
De mi a legjobb az egészben: Nem is így fog kinézni.. de senki se veszi a fáradtságot, hogy a fentebbi kommenteken átfutva a kis agyában össze álljon a kép, hogy perpillanat tök fölösleges ez az "iPhone koppintás", meg "bárcsak egyedi lenne" duma, mert ez nem hiteles kép. Majd vasárnap biztosan kiderül, hogy hányadán is állunk, de ez akkor sem az lesz.. Vagy ha igen, akkor valaki nagyon elcseszte a hivatalos reklámképeket..
-
GSPLR
senior tag
Miféle egyediségre gondolsz és úgy általában mindenki? Háromszög telefont akartok vagy deltoidot? Egy-két fickó úgy véd az oldalon bizonyos márkát, mintha azon múlna az "egyénisége", pedig tudjuk nagyon jól, hogy az aktuálisan használt telefontól senki sem lesz több vagy kevesebb. Ha ezt valaki másként látja, az sajnos retardált, ez tény.
Huawei
-
Zol01
tag
válasz Quasi_modo #154 üzenetére
Már én is sokallni szoktam az ilyen hozzászólások olvasása után, de valljuk be van hasonlóság, amit nem 100%-os koppintásnak kell érteni. Ha egy noname gyárto mutatja be ezt a készüléket, biztosan kevesebben problémáztak volna ezen. De itt a Samsungrol van szó, azért nekik illő lenne valami egyedit a felhasználók elé tolni. Úgy gondolom minden kritérumnak megfelelnek ahhoz hogy ez meg is valósuljon. És el is várná az ember. Még akkor meg is kedvelhetném őket!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Ha ilyen lesz,akkor csalódás.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Fejvadi
nagyúr
válasz DiamondBack #135 üzenetére
Most kettétörted a karrieremet. Azt hittem van új a nap alatt.
(#137) Weeman1
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz DiamondBack #148 üzenetére
Nekem is nagyon bejött, bár nagy valószínűséggel össze tudnak valami olyat hozni ami most már ki is néz valahogy.
-
doooo
veterán
válasz DiamondBack #148 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem lesz az.. tehát örülök, hogy megvan az elődje
-
Robertoq
őstag
A norvég Samsung szokott publikálni esetleges S6 tulajdonságról, ez a legújabb:
Na ennek olyasmi az oldalkiképzése mint a teaser videóban látott.
-
Zol01
tag
Úgy látom nem tudnak mit kezdenni a sok ötcentessel.
-
doooo
veterán
válasz DiamondBack #140 üzenetére
IP67
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz DiamondBack #138 üzenetére
Tényleg! De hát most is fizikai a home...
(#140) Boombasticc "Meg persze ne legyen majd drágább mint majd a note5."
Mire kijön a Note 5, ennek is lemegy az ára, nyugi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
no more
veterán
válasz DiamondBack #140 üzenetére
ne legyen majd drágább mint majd a note5
Szerintem megáll az egész phablet majd 4 kilóban, akkor a telefon laza 350.
-
Maxentius
addikt
válasz DiamondBack #135 üzenetére
Úgy bizony + az általam javasolt tulajdonságokkal.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
törölt tag
Samsung visszatér az alapokhoz? Azaz megint iPhone copy-t fog gyártani?
-
hallerlaller
addikt
Igazán leszokhatnának már erről a majmolásról. Nem most kéne megint elkezdeni, mikor az új szifon sok ifan szerint is ronda.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
veterán
Szerintem érdekesebb lesz a mostani dizájn , mint a korábbiak. Én már annak örülnék, ha végre eljutnának odáig, hogy a hátlapi hangszóró lekerülne a telefon aljára. Kíváncsian várom, mi lesz a végeredmény...
3njoy the Lif3
-
exelsior1
senior tag
A Samsung nem lesz olyan ostoba, hogy ilyet adjon ki, most hogy egész jól megtalálták az útjukat az A sorozattal (csak ne lennének olyan drágák). Az meg senkit sem zavar hogy az IPhone 6 kb egy kilapított HTC One?
Galaxy S10
-
proly01
őstag
"borders will disapper".....a határok eltűnnek!
Lehet arra gondoltak,hogy a határok eltűnnek a samsung és az iphone között....Pr:)ly....
-
DiamondBack
senior tag
Végül is... legyen ilyen. Mostanában úgysem terveztem telefont cserélni. Nekem ettől a kerettől még az s5 krómozott műanyag kerete is jobban tetszett. Üveg hátlap? Minek? Akkor miért nem inkább aluminium unibody? Amugy is felesleges ebből bármilyen következtetést levonni. Majd az unpacked után meg: Jaaa, na ez már igen!
Most keztsett el szép telefonokat csinálni, én továbbra is azt gondolom hogy ez neem az amit mi s6-ként várunk. -
enonlui
tag
Nem azért az öt húszért, de azt vártam hogy teljesen új dizájn jön a képbe. De ez nagyon csúnya lett. Bocs
-
vj0c1
aktív tag
Cserélhető akksival még venném is.. pont most lesz s3 csere áprilisban.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Prstin1
aktív tag
válasz maggi1886076 #97 üzenetére
Mi az, hogy és? Talán nem tettszik a véleményem?Itt ezzel a stílussal nyomod? Gondolom nem ezért a stilusért jutalmaztak ranggal.
Nem kérdés volt hanem egy vélemény se több se kevesebb. Ja és hiába éreztél késztetést arra, hogy megdurrogjad, nem számit a véleményed.Nem és, hanem pont.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz maximilian4 #87 üzenetére
Jól mondod.
-
Kasya
nagyúr
válasz DiamondBack #117 üzenetére
Mekkora pofára esés lesz ha tényleg így fog kinézni...
Ilyenkor általában már a valódi dizájn képek szoktak kikerülni...
Várom már a showt. Hook szoktak lenni ezek. -
DiamondBack
senior tag
Tuti nem ilyen lesz, ez csak a hypegenerálás miatt van. Ez valojában egy új Lenovo
Az A széria után nem lépnének vissza ekkorát a dizájnal. -
doooo
veterán
válasz maximilian4 #115 üzenetére
Pontosan. majd vasárnap mehet a vita.
-
maximilian4
addikt
válasz Cyberpunk #104 üzenetére
Én meg azokra az időkre emlékszem amikor jó volt neked a samsung is.
Egyébként nem értem miről megy a vita. Majd akkor írhattok bármit is amikor hivatalosan bemutatták. Amiben biztos vagyok, hogy nem teljesen így fog kinézni mint ezeken a képeken...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
C$abi
aktív tag
Samsung dizájncsapat rulez!!44!!!!négy!!
De most komolyan, miért ment rá mindenki arra ezerrel, hogy a flagshipje úgy nézzen ki, mint az iPhone 6??? Azt hittem, hogy ez már gáznak számít mindenkinek (a dzsunka gyártókat is beleértve), de úgy tűnik, hogy most újra elkezdődik mindez, ráadásul szégyenszemre a nagyok csinálják ezt. -
Touch-ko
őstag
En azt hallottam, hogy tobb SGS6 prototipust gyartottak kulonbozo design-nal. Bar fellelheto azonossag mas ceg termekerol, de varjuk ki a veget az egesznek.
-
doooo
veterán
Úgyse íg fog kinézni.. a hivatalos(!!!) képekből legalább annyi leszűrhető lenne, hogy se az alja, se a teteje, nem lesz ilyen, mivel ívelt, itt meg ugye egy tök szimpla alsó részt mutattak meg, ami valahogy nem illik a képbe..
-
Robertoq
őstag
Kiszivárgott az S6 háttárkép, ami olyan mint a korábban kiszivárgott tok rendereken, ami nem olyan mint a most kiszivárgott képek, ami meg nem olyan mint a teaser videókban.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Mi ez a ronda home button? És mik ezek az iPhone vonások? *rókázó smiley*
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
rosszfiu18
tag
http://napidroid.hu/ido-elott-kiszivargott-fenykepek-a-galaxy-s6-rol/
itt látszik a Samu 6 Edge is
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
maggi1886076
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz maggi1886076 #103 üzenetére
Volt mikor még szar volt neked a kínai is én még emlékszel azokra az időkre. Szóval vigyázz mit mondasz!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz maggi1886076 #99 üzenetére
December óta van 6+om többnyire szűk zsebben hordom köszöni szépen de nem banánizálodótt még.
-
Cyberpunk
félisten
Per szagot érzek. de már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az, amivel "újraformálják" az okostelefon fogalmát.
-
Prstin1
aktív tag
Nem tettszik.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem nagyon tetszik (már ha ilyen lesz a végleges).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz guriga1234 #91 üzenetére
Pontosan. Az iPhone 6 ronda, és ez kopizni még gázabb.
-
guriga1234
addikt
A legviccesebb az, amikor egy almás visít, hogy a samu erre meg arra az alma termékre hasonlít, mit hasonlít(!), egyenesen copy-paste! És mindemellett megjegyzik, hogy mennyire ronda. Ha viszont tényleg copy-paste, akkor az alma sem lehet gyönyörű, hanem ugyanolyan ronda! Ennyi eszük van.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tök mindegy hogyan néz ki? Az itt hozzászólók 95% nem fog s6-ot venni!
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Kasya
nagyúr
Igazan tanulhattak volna az LG-tol...nem kell semmi gomb se elore, se oldlara. Iveltseg es vekony keret. Ezt femhazzal megspekelnek es maris lehagynak az Applet dizajnban. Ja, hogy igy nem lesz ujjlenyomat olvaso?
Amugy meg nekem is i6 jut rola eszembe, akar a Lenovorol. Az iveltseg, hangszoro lukak dizajnja, valamint az elhelyezesek... hiaba van mellette az Alpha.
-
maximilian4
addikt
Most szerintem pár hétig ismét nem fórumozok. Nem véletlenül vagyunk sok millió birka országa (elnézést a kivételtől)..
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
v_atis
tag
nem igazán értem én ezt az x gyártó másolja y gyártót. adott egy nagy illetve bazi nagy kijelző amit bele kell rakni valami házba aminek az elején egyiknél van fizikai nyomógomb másiknál nincs. sokat nem tudnak variálni a kereten ha szögletes akkor sony. ha kicsit dundi és kerekített akkor htc ha valamivel karcsúbb akkor apple és valahol a kettő között volt pár samsung ami nem tojás de nem is kavics illetve a note ami kicsi kerekítést kapott a sarkaknál viszont bazi nagy. (meg akkor még ott vannak az alcatelek, nokiák, xiaomi, huaweiek stb) viszont közben rendszeresen azért savazza itt jó pár ember hogy miért nem váltanak valami más külsőre. de mégis mire amit még nem használtak fel? annyi kínai kütyü van amiről mi még csak nem is hallottunk hogy szerintem már kb lehetetlen olyat kitalálni ami új lenne.
azt is értem én hogy jelen esetben kb ugyanúgy néz ki csak ez nem egy samsung által közölt s6-os kép. majd mikor ők adják ki hivatalosan akkor lehet rajtunk nevetni hogy a tengernyi pénzből csak másolásra futotta, addig felesleges ilyenen fennakadni. de ha meg ilyen lesz sokan akartak iphone külsővel rendelkező androidos kütyüt most nem egy gagyi klón formájában kapják meg
3310-t230-c75-e51-e52-5800-e72-skate-e72-xperia ray-lumia 800-i4s-lumia 735-huawei p7-iSE-iPhone11Pro-13ProMax
-
Cannabis7
senior tag
jézusom, inkább nem is szólok semmit, és ezzel el is mondtam mindent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darkarthur #48 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Sok "nemíromlemertbüntilesz" csak annyit lát, hogy Samsung és máris habzik a széjuk. Apple huszárok meg már az érintőkijelzőt is lopásnak hiszik, az nem baj, hogy ha szerencséjük van, Samsung alkatrészekből van a telefonjuk.
(#73) no more: Ez a csúnya ?
Szerintem meg az ilyen a rusnya:
Na meg a sony fekete sz*rja a kijelzőn, az átlátszóvá tétel már egy fokkal jobb, de ha a káva ottmarad, hatalmas értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
A lényeg, hogy fent meg lent íves:
Az S6 edge elméletileg így fog kinézni
-
AS
félisten
Nekem ez tetszene legjobban
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Urmy
tag
Hát én ezen semmit nem látok egy vonalat max Meg ez egy promo kép PS.. stb.
Különben meg ez lehet az Edge is.
Fogadok ilyen lesz egy tábla milkába bárkivel (mármint a cikkben szereplő és Spigen oldalán lévő modell lesz) Remélem micro sd se lesz benne akkor tuti nem akarom majd megvenni[ Szerkesztve ]
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Matada2.3
veterán
Még több hörcsögös kép [link]
Finn the human
-
no more
veterán
Szerintem elhagyhatnák végre a fizikai Home gombot és áttérhetnének a kijelzős gombokra, vagy legalább 100% kapacitívre. Elavult dolog már, és ráadásul csúnya...
[ Szerkesztve ]
-
Urmy
tag
Leszarom milyen erős amire én használom nekem elég "erős" az s5 is.
Legyen vizálló, kompakt, könnyű, erős(mármint a burkolat).
Nekem ezek a szempontok a fém meg az üveg minden csak nem könnyű meg erős.
No de igazából már sejtettem ez lesz én az s6 active-ra gyúrok..
Remélem jo kis massziv műanyag házba jön..[ Szerkesztve ]
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
frenetik
tag
"a kamera hátul kapott helyet"
-
Urmy
tag
Nem akarok ünneprontó lenni de ilyen lesz erősen gyanítom..
Eléggé összevág a képen látható szörnyűséggel. Imádom Samsungot de ez nagyon rossz irány, ez iphone copy nekem biztos nem kell. Bonthatatlan ház nem vízálló usb 2.0 stb..
Mibe lesz ez valóban több mint az s5 ? QHD meg 20Mp.. aztán a többi téren meg visszalépés.
Meg ilyen alsó felső keret 2015 ben ? Oké iphone-t megveszik mert az alma rajt van mind1 mit ad ki, no de Androidba ?
No legalább erre se kell most költeni, s5 nekem tökéletes vissza meg nem lépdelek..[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Fejvadi
nagyúr
válasz maggi1886076 #46 üzenetére
Szerintem se. Az az egészben a legszebb, hogy mindenki szidja valamiért és amikor megjelenik az új csúcsmodell, ezek állnak elsőnek a sorba, hogy megvehessék.
-
Fr0z3n
őstag
Szokjatok hozzá, minden ami ezüst színű, alul van a hangszóró, középen az usb és lekerekített az oldala, az szifon.
Az már lényegtelen, hogy a 3 éves myaudio tabom is így nézett ki.... -
emre33
addikt
És hol van a micro sd bővíthetőség?
Nem hiszem el, hogy Samsung a cserélhető aksit és a micro sd is kidobja a telefonból.
Csak azért, hogy a sajtó megnyugodjon, fém lesz a hátlap.Fém/üveg hátlap, csúszik karcólódik, majd rá fogtok jönni, hogy az S5/note4 féle hátlap sokkal jobb
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
r3dsnake
nagyúr
Apple Galaxy iS6
-
-
Matada2.3
veterán
Itt még van 2 kép [link]
Finn the human
-
hemaka
nagyúr
Képeken a Samsung Galaxy S6 prototípusa -> Ertelmezzuk: Prototipus, tehat ez egy lehetseges variacio a ki tudja mennyi verziobol. Egyebkent meg vasarnap mar bemutatkozik az S6, nem sokat kell ra varni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
QwErTy42
addikt
-
Robertoq
őstag
válasz darkarthur #48 üzenetére
+1
-
darkarthur
senior tag
Várjatok még 2 napot és kiderül.
Ennyi birka hozzászólást. Persze, legalább pörög a topic.
Majd akkor lehet fikázni, mikor hivatalosan a közönség elé tárták. Addig teljesen felesleges.
Samsung S23 Ultra 5G
-
AS
félisten
32 64 and 128 gb-t os verziok lesznek.
Végre nem lesz 16 gb-t....Igaz ez nálunk + költség lesz de igy jártunk
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
maggi1886076
addikt
Nekem tetszik, szép Samsung nem csinál rondát
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
gery2123
őstag
Hát remélem, hogy nem ilyen lesz mert ez minden csak nem szép. És ahogy mindig, most is csak remélni tudom, hogy nem lesz fizikai gomb elől.
Rég láttam már olyan Samut ami nekem tetszik.-- PSN_ID: GerY2123
-
alkatraz3000
senior tag
válasz infinityshop #26 üzenetére
A galaxy alpha meg az 5/5s keret másolatát kapta.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
DeltaPower
addikt
A keret és a gombok vitán felül a Myaudio 7-hez hasonlítanak. Meglepődnék ha az Alpha/A3/A5 után ilyen designt hoznának ki az S6-ra. A microsd hely hiánya pedig szintén arra utal, hogy nem kell komolyan venni ezeket a képeket.
Valaki hozzáértő számolhatna korrelációt a másolás miatt nyavalygók és az adatlapon iphone-t feltüntetők között.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
vicze
félisten
Az ugye feltűnt, hogy a legalsó képen látható telefonnak microUSB portja van, amit "viszonylag" ritkán használ az Apple, és akkor ennyit arról, hogy az egy prototípus.
Az hogy az Apple kialakítása mennyire hasonlít a One-ra pedig inkább hanyagoljuk, meg úgy a másolás témát úgy összességében.Amúgy a hörcsögöket én is remélem, hogy megtartják.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
Ez még az eddigi samsungoknál is ocsmányabb!
-
-
T.G.B
tag
nagyon jól néz ki, már csak egy alacsony árcédula hiányzik mellőle
-
DaveJr
őstag
És akkor még ott van a Lumia 1020 ami szintén korábban megjelent.
Nem tudom miért kell a mostani cikkekben mindent az iPhone 6-hoz hasonlítgatni. Miért nem lehet objektíven kezelni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
batai15
félisten
válasz xperiasigi #10 üzenetére
Énis.
-
Maxentius
addikt
a minőségi előrelépés megkérdőjelezhetetlen
Jó lenne, ha maradna a cserélhető hátlap és előlapi sztereó hangszórók is lennének.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
no more
veterán
válasz xperiasigi #10 üzenetére
+1, nem is értem, miért nem alap...
Szerintem szép az a hátlap, szemből Samsung, a keret meg ronda. Tényleg elég ctrl+c ctrl+v iphone6 keret. De hát, majd vasárnap elválik, mi igaz ezekből a hírekből! A hype megvan a HTC-nek is és a Samsungnak is.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Minden szép, nagyon jó telefon lesz, csak ne lenne a keret olyan mint a Lenovo S90-é
Finn the human
-
Halkow.
senior tag
micro sd-t meg kihagyák hogy fogyjon a 128GB-os is
-
infinityshop
csendes tag
Már miért lenne i6 copy?
Galaxy Alpha előbb jelent meg mint az iPhone 6, akkor az iPhone 6 lecopyzta a galaxy alphát?
Szerintem inkább az Alphára hasonlít.. egyébként meg nem tetszik, eggyáltalán. kíváncsi vagyok élőben milyen lesz.
Ne az 1 negatívat nézd, hanem azt is, hogy miért kaptam.
-
Cathulhu
addikt
Flamekeltes? Inkabb eroltetett magyarazkodas ez az alphas hasonlat. Embert nem lattam meg, akinek ezekrol a kepekrol ne rogton az i6 jutna eszebe, teljesen egyertelmu a helyzet.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
FragMaster
addikt
válasz tothmaxy182 #19 üzenetére
The next galaxy felirat volt rajta. Nem zárja ki ugyan, de ezzel a "főkészüléket" szokták beharangozni.
Erre gondolok pl.: [link]"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Gengi
senior tag
No Offense ,de melyik része a keretnek ?
Az alja hasonló a telefonnak aztán ennyi. Az oldala az le van metszve, csak fent és lent van egy kerekítés. Inkább a galaxy alphára hasonlít, csak az eddig alkalmazott letörés helyett (Ami nem egy jó megoldás) lekerekítés lett nagyobb radiusszal :S..
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Jhonny06
veterán
Szép iPhone koppintás
-
amanoba
őstag
végül is jön fel a lenovo a samura, követik az ő stratégiájukat és "dizájnukat"..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Robertoq
őstag
telefon alja erősen hasonlít az Apple iPhone 6 kialakításához.
Fentről: iPhone6, Galaxy Alpha, S6 proto
Szerintem meg inkább Alpha, csak lekerült a jack alulra. Ráadásul az Alpha hamarabb jelenet meg, szóval gyönyörű flame keltés
-
tothmaxy182
őstag
válasz FragMaster #16 üzenetére
Ha jól rémlik (persze lehet, hogy tévedek), akkor a teaser képeken az S6 Edge szerepelt, ami egy másik készülék...
Minden szavam magánvélemény!
-
oszi666
őstag
kiborító...
ha annyira szar az iphone akkor miért másolják őket nonstop?
szerintem a galaxy s5 rettenet ocsma, de az s4 és plána az alpha, na az valami gyönyörű. Ez meg... jó, igaz, csak prototípus, várjuk ki a végét...It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
FragMaster
addikt
Teljesen más körvonalú telefont mutogatott a Samsung a hivatalos teaser képeken, tehát ez itt a mindenki nyugodjon le a p*-ba maki helye.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
marositech
senior tag
Én már láttam egy ilyet..2014. szeptember 9-én először...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
roli543
őstag
A kamera durván kidudorodik..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Baridas
csendes tag
#11 Vikooo
szerintem ott csak azert nincs per (vagy van?), mert ezt a batorsagot meg az alma is tiszteli
[ Szerkesztve ]
Vagy találunk utat, vagy csinálunk egyet. (Hannibal)
-
tothmaxy182
őstag
Ebben a prototípusban a hörcsögök a legérdekesebbek... A többi az vagy 5 éves Samsung dizájn, vagy Alma copy.
Remélem a végleges nem ilyen lesz!Minden szavam magánvélemény!
-
xperiasigi
őstag
En az alul levo fulhalgato kimenetett nag on tamogatom.ezert imadom az lg -met is
Iphone 6s
-
Baridas
csendes tag
válasz PR0JECTNR56 #4 üzenetére
+1!! megelőztél!
Vagy találunk utat, vagy csinálunk egyet. (Hannibal)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #4 üzenetére
-
Dr. X
aktív tag
Ez csúnya, plusz másolás. Remélem nem ilyen lesz.
-
PR0JECTNR56
addikt
A hörcsög fejek nagyon tetszenek, benne lesznek a végleges modellben is?
-
h4h01
senior tag
Itt per lesz..Vagyis nem értem a samsungot..egy ekkora gyártó miért nem tud kialakítani egy sajátos arculatot..A keret az ctrl+c & ctrl+v.. A dizájn meg ugyanaz, mint eddig, de az anyaghasználat legalább jobb lesz..
AS: ezt nem tudtam, akkor sry, de nemhinném h nagyon eltérne ettől.
Na legalább már keret szempontjából rákontrázik az m9-re picit vaskos lett alul, meg felül..[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Talán hál' Istennek nem mennek bele a vékonyítási játékokba...
-
AS
félisten
Már írták is hogy ez egy proto volt. Végleges nem ilyen lesz teljesen. ( Üveg hátlap és fémkeret az ugyan az lesz de többi nem ..
Ebben még mikroSD nincs.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest