- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nekem volt, nagyon szerettem. De amikor váltottam socket7+agp-ről pci-expressre, mennie kellett. 0 pénzért váltottam nv 7300gt dd3-ra. És még gyorsabb is volt egy picit.
De most tényleg a rendszeres generációfrissités csak jön menetrendszerűen, az árcsökkenés meg belassult. Így gondolom többen lemaradnak a generációkövetésben mint korábban.
(Egyszer már volt hasonló, amikor a HD2-es széria kicsit rövidebb életű volt,(vagy annak tűnt, legalábbis kevés igazán jó vétel volt benne ár tekintetében) és hamar jött a HD3-as. Sokan nyomták még x1900/x1950 és társaival.) -
drr
őstag
Ezt én is elmondtam pár hozzászólással ezelőtt. De tudod mit, leszarom! Másfél éve vért izzadtam a konfigomért, januárban vettem hozzá egy 20'-os monitort, szinte minden megy rajta fullon. Bosszant persze, hogy nincs zsé a cserére, de inkább a kis családomra költöm. Ha meg a Windows 10 pasziánsza szaggatni fog majd, akkor valahogy veszek egy Radeon HD15xxx-et meg egy 24 magos Core i20-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest