- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nekem volt, nagyon szerettem. De amikor váltottam socket7+agp-ről pci-expressre, mennie kellett. 0 pénzért váltottam nv 7300gt dd3-ra. És még gyorsabb is volt egy picit.
De most tényleg a rendszeres generációfrissités csak jön menetrendszerűen, az árcsökkenés meg belassult. Így gondolom többen lemaradnak a generációkövetésben mint korábban.
(Egyszer már volt hasonló, amikor a HD2-es széria kicsit rövidebb életű volt,(vagy annak tűnt, legalábbis kevés igazán jó vétel volt benne ár tekintetében) és hamar jött a HD3-as. Sokan nyomták még x1900/x1950 és társaival.) -
drr
őstag
Ezt én is elmondtam pár hozzászólással ezelőtt. De tudod mit, leszarom! Másfél éve vért izzadtam a konfigomért, januárban vettem hozzá egy 20'-os monitort, szinte minden megy rajta fullon. Bosszant persze, hogy nincs zsé a cserére, de inkább a kis családomra költöm. Ha meg a Windows 10 pasziánsza szaggatni fog majd, akkor valahogy veszek egy Radeon HD15xxx-et meg egy 24 magos Core i20-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest