Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz BiP #135 üzenetére

"Várhatóan az árazás az eddigiekhez képest magasabb lesz, mivel a TSMC törölte a 32 nm-es gyártástechnológiát, így az AMD kénytelen a 40 nm-es gyártósorokra alapozni."

Szegény AMD kénytelen a 40nm-es gyártósorokra alapozni. Innentől ez lesz az indok a még magasabb árazásra. A HD5 árára is a TSMC volt a bűnbak, merthogy szarok voltak a gyártósorok. Azért karácsonyig suttyomban mégicsak legyártottak 2 milla evergreen-t.
    Hát igen, a konkurencia. Mondjuk azt, hogy most már van. De az Nv csak örülni fog a HD6 eddiginél is magasabb árazásának, hiszen nekik sokkal többe van egy Fermi, mint az AMD-nek egy Evergreen vagy most majd egy Southern Islands.

• CrAck69

senior tag

válasz BiP #108 üzenetére

"Ill. Ha odáig nem is megyünk el, de kis ráfizetéssel lehet ugrani teljesítményben pl. egy
    4870/gts250-re + e5200-nél gyorsabb procira."

én a 4870 1gb vapor-x et vettem 27k ért procit már lehet kapni 20ért :D (E7400-7500)
    1680*1050 be megy a game és nem rossz :))

• Bluegene

addikt

válasz BiP #99 üzenetére

ilyen a magyar: ügyeskedni kell :))

de egy 1280X1024-es vagy 1440X900-as monitoron mindennel megbírkózik egy 4850 sőt talán egy 9600Gt is elég szép látványhoz

haveromnak 9600GT-je van és egy HD ready LCD tv-re van kötve(1366x768, ami jóval kisebb mint az 1280), és teljesen szép brutkó játékélményt kínál, azon H.A.W.X.-ezni nagyon fincsi volt

az összes játékot, szinte sehol se kellett kompromisszumokat kötni a 4850-el, legújabb a maffia 2 fullon megy gyönyörű színekkel és FPS-el, és nem siránkozok hanem élvezem ;]

mondjuk érdemes régi drivereket használni régi kártyákhoz mert akkor gyorsabb, ciki hogy az SC2 szaggattot a legújabb catalyst-el visszaraktam a márciusit, nocsak nem szaggat, azt is kimaxolva vittem végig, minek ide gtx 480 110.000 ropiért nem értem, egyelőre felesleges nincs is rá pénzem, de nem is vágyom rá, mert akkor már az E5200 se elég neki, meg az alaplap se, a monitor se, meg a táp se és kidobhatok 200-250K-t

tudod mit akkor maradok 1280-ba, és elviselem hogy néha megreccen egy egy húzós jelenetnél :P, meg nincsen tessellálva az alien ami játék közbe fel se tűnne ha az AMD nem csinált volna screenshotot az alien fejéről, egybként senki se vette volna észre, ez a nagy DX11

Új hozzászólás Aktív témák