- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
TaylorPro #108 üzenetére
Pixel, előveszed, működik. Pont mint egy iphone. Itt már csak ez a két normális vonal van.
Ez azért így nem egészen igaz. Minden gyártónak van kevésbé jól sikerült modellje. Jó példa erre az általad agyonekézett Xiaomi. Vásároltam egy Note 9-et, kb. használhatatlan szint, pár nap után úgy belassult hogy nagyon kevés kellett hozzá hogy a falhoz ne vágjam.
Megszabadultam tőle, vettem egy Mi Note 10 Lite-ot minimális árkülönbséggel (újonnan a két készülék közt 40 eurós kölönbség) és mintha egy másik univerzum lenne. Gyors, brutálisan, semmi lag, semmi gondolkodás, pedig használom ezt is bőven már. Szóval leírni egy egész gyártót azért mert pár készülékkel van tapasztalatod az bőven nem jelenti azt hogy mindegyik kuka lenne. A Pixelek sem hibátlanok, nagyon nem, a 3-as Pixelemnél miután 2x cseréltek USB portot meguntam a dolgot (igen, volt tisztítva, a szervizben sem hülyék dolgoznak, nem segített). Ennek ellenére ha lesz olyan Pixel ami megfog, simán megvenném.
-
blueMerle
veterán
válasz
Schuler888 #82 üzenetére
Hát, az a múlt. A jelenlegi 90% feletti kijelzőaránnyal nem igazán van felsőkategóriás Android készülék 5.5" környékén ami tarolhatna, de javíts ki ha tévedek
-
blueMerle
veterán
válasz
alexandrosz #65 üzenetére
Igen, ebben teljesen igazad van. Akinek a nagy méretű telefon gondot jelent, annak egyedüli opcióként maradnak a Pixelek és másik vonalon az iPhone. Érzésem szerint az iPhone az 5,4"-os verzióval egy újabb "piaci atombombát" fog robbantani és bízok benne hogy az Androidos gyártók erre a copyvonatra is felülnek majd és végre nem lesz kuriózum a normál méretű felsőkategóriás Android telefon.
-
blueMerle
veterán
Nekem is ez a bajom vele. Annyira "vásári" feelingje van hogy az valami hihetetlen. Tényleg már szinte az alsó kategóriában is megoldják elegánsabban - pl. oldalt - nem hiszem hogy ez pont a Googlenak nem fért volna bele, ráadásul nem filléres cucc. Ettől függetlenül nem venném ezt tudja Mi Note 10 Lite-om os, sokkal olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest