- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lewis4421 #127 üzenetére
"Ki lenne az a mi? hany ember neveben beszelsz?"
Erre most tényleg választ vársz? Szerintem olvastad a topikot.."Vicces vagy te, a Xiaomi a csucs Snapit adta fele ennyi penzert abban az idoben."
Milyen időben? Mi van?
Úgy látom te nagyon oda vagy ezekért a csúcs lapkákért, keress egy Xiaomi topikot és magasztald őket ott az üzleti stratégiájukért...Soha nem éreztem kényszert arra hogy a Pixelemet dícsérjem egy Xiaomi topikban. Nem itt kell keresni az önigazolást.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Lewis4421 #79 üzenetére
Tud?
Az év vicce. Kis olvasni való, tiszta szappan opera. Android One ami úgy lagol hogy botrány.
Az A2 lite esetében az a legszebb hogy kétfajta kijelzővel szerelték. Volt egy frissítés nem rég ami csak az egyik fajta kijelzőt támogatta, de kiadták globálisan. És az ami a másikfajta kijelzővel volt szerelve fekete képernyővel bootloopba került. Totál gyalu, bukta minden adat. Sokan a szervizbe rohangáltak ez miatt mert nem mindenki tud fastbootból mit kezdeni. Android one vonalban folyamatos késés a kiadásban, óriási bugok, visszavonások. Szóval tudnak optimalizálni igen.
Itt meg a miui ami egy bughalmaz. Ilyet akartam venni de itt ami megy még ha ők fizetnek se kell.9T, volt a kezemben, lagol az is. Note 8 Pro eddig ami a legjobb, legfluidabb amit fogtam.
Szóval a Xiaomi nagyon jó de már nagyon elkurvultak. Sokat mindenből, aztán minden egy optimalizálatlan bughalmaz. De ez már igaz szinte minden gyártóra. Lassan 7 colos lesz minden 28db kamera optikával 500 ezerért. De minek? Nem kell a csicsa és paraszt vakítás. Működjön zökkenőmentesen. Közben mindenki sír hogy Gcam kell mert minden gyártó tud optimalizálni. Persze, lapozzunk.
Ez nem csak neked akar szólni. Csak pont a Xiaomi ami egy rossz példa, de a többi gyártó se sokkal különb.
Pixel, előveszed, működik. Pont mint egy iphone. Itt már csak ez a két normális vonal van.
Amúgy mindenki azt vesz amit akar, de nem megyek át minden topicba fikázni mert nekem más van....
-
dilajoska1
őstag
válasz
Lewis4421 #100 üzenetére
Ilyen hülyeségeket azért nem kéne írni!!! A fejlesztések nem csak a csúcs socok-ra vannak pont ezért hogy minden hardveren normálisan működjenek, ráadásul pont a 730-as még évek múlva is bőven hasznàlható lesz. Ezek az appok amiket írtál még egy Galaxy S4-en is egész normálisan elfutnak (tapasztalat). Még egy Snapdragon 820-ast se lehet igazán kifektetni, max a legújabb csúcs játékok nem max grafikán futnak és ugye a 730 cpu-ba jobb, gpu-ban meg hasonló a teljesítményük de lehet kicsit jobb is a 730.
-
-
törölt tag
válasz
Lewis4421 #100 üzenetére
Átlagos használat mellett max a játékok (kit érdekel?) és a kamera az aminek nagy igénye van. Szerencsére a Google-nél a kamerán besegít a saját lapka. Más nem releváns, ha csak nem portolsz heavy appokat.
Ismétlem, átlagos használat mellett nincs különbség, az általad említett Google Maps és Youtube esetében sem. Egyszerűen ezeknél az appoknál már nincs szükség a csúcs Sd-ra, nem 2017-et írunk... Én azt hittem hogy ez már egy általánosan elfogadott tény, nem gondoltam hogy pont az nincs ezzel tisztában aki itt nyomja a "azt hittem egy szakmai fórumon.." szöveget. Aki igényes a szakmai írásokra az tudja, hogy ez csak egy álszakmai fórum, kb vicc kategória.. Discordon találhatsz olyan csoportokat, ahol kellő információval és forrással segítenek majd neked.Lényeg, egy szóval nem állítottam, hogy nem jobb a csúcs SD. De jobb. Viszont nem mindegy hogy milyen területen... Nem, nem az átlag user által használt Gmail, Insta, FB, Chrome, Google szolgáltatások stb esetében lesz különbség. Ergo az átlag user észre sem veszi a különbséget. Annyit meg nem ér hogy 100k-val többet fizessen érte.
Mindegy, jövőre már elvileg a Google saját lapkát használ majd, nem lesz ilyen gond. Etesdd csak tovább a Qualcomm gépezetét. Ők nem h*lyék, tudják kiből éljenek.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Lewis4421 #77 üzenetére
Ezek a telefonok amikkel itt példálózol sehol sincsenek optimalizáltságban egy Pixelhez.
Elhiszem, hogy egy 9t akad, mert a Miuinak kell a kraft, a kínaiak hajlamosak erőből megoldani a dolgokat.
Azt még hozzá teszem az idén használtam S10e-t, S10e snapdragon-t, Mi9-et, Mi-9T Pro-t, Pixel 4XL-t.
Hosszútávon? Ki vesz ma két évnél továbbra telefont?
Amúgy az meg van neked, hogy ez nem egy flagship? Felsőközépkategória, a hozzávaló procival. -
*RLaci*
addikt
válasz
Lewis4421 #71 üzenetére
Szerinted. Milyen saját összehasonlítási alapod van? Pixel 4XL után használok most egy 4a-t egy hónapja. Normál, átlag felhasználás mellett, ami a játékon kívül mindent magában foglal, nulla különbséget tapasztalok a két telefon között, gyorsaságot, stabilitást, fluidságot stb-t nézve.
730 nem 855, nem fagy, nem akad, nem laggol, nem gondolkodik, csak szimplán, gyorsan, teszi amit kell.
Nagyon sokáig mániám volt, hogy a legerősebb chipset legyen az aktuális telefonomba, mára ezt kezdem egyre jobban elengedni, ebben most a 4a is tökéletesen megerősített. Ha nem játszol teljesen felesleges több tíz, esetleg százezeres tételt kifizetni az aktuális csúcs prociért. -
törölt tag
válasz
Lewis4421 #62 üzenetére
Minden csúcskategória drága, nem is éri meg egyik sem megjelenés után. Pixel 4 300 felett nyitott, fél évvel később vettem 177-ért Turbado-n. Ha ezt fél évvel később megvehetem hasonlóan 170 körül az bőven jó..
Egyébként sokan érzik már hogy ha nem játszik az ember játékokon akkor teljes mértékben felesleges a csúcs SD.
Hatalmas piros pont a Google felé hogy nem teszik bele a csúcsot cserébe 300€-val olcsóbban adják. Minden nézőpont kérdése."Legalabb ne eltessuk a vastag tollat, ezt persze ugy lehet elerni, hogy nem vesszuk meg"
Szerintem a Google-t most nyugodtan lehet etetni pont az előbb leírtak miatt. Tudod mit ne vegyünk meg? A csúcs snapis készülékeket, ugyanis azoknak az árazásánál undorító amit a Qualcomm csinál. Ez ellen kellene tiltakozni.. Google meg is tette, még ha nem is szándékosan
Na meg azt is vegyük figyelembe, hogy ami pár éve 400€ volt az most 700€.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest