Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewis4421
csendes tag
"Normál, átlag felhasználás mellett, ami a játékon kívül mindent magában foglal, nulla különbséget tapasztalok a két telefon között, gyorsaságot, stabilitást, fluidságot stb-t nézve."
Mivel a grafikai resze a 730nak sokkal gyengepp mint a 845on ezert akadosan fognak menni a nagyobb grafikai igenyu appok, pl: Gmaps, youtube, kamera, es meg mindig tartom azt hogy nem szakmai amit irsz. Egyszeruen nemis lehet fizikailag se 0 kulonbseg, es a kulonbsegek minden frissites utan csak nőni fog, mert a csucs snapik ahogy te irtad erobol lenyomja a szamitast, viszont a gyengebbik snapi mar nem fogja.
-
Lewis4421
csendes tag
Xiaomi nem tud optimalizalni? Kezdesz nevetsegesse valni a szememben ,en tenyeket irtam, te meg mende mondakbol taplalkozol. A Xiaomi nagyon is tud optimalizalni, a baratnom Mi 8a meg az S10nel is porgosebb. Mindegy, vegyed es hasznald egeszseggel, de ne irj hulyesegeket, hogy ugyan azt tudja a 2 proci, nem is egy kategoria....
-
Lewis4421
csendes tag
Nekem most S10em van, ezelőtt Mi9t és Mi 8, én elhiszem és elfogadom, hogy te semmilyen különbséget nem látsz de én láttam eleget, a 730at is a neten hypoltak, hogy ugyanolyan gyors csak a grafika gyengébb, de való életben nagyon is éreztem a különbséget, darabos volt nagyon a mi9t még a mi8hoz viszonyítva is. És most komolyan, a qualcomm szerinted hülye, hogy ugyanazt a procit adja olcsóbban? Ne legyünk már ennyira naivak.
A másik meg hosszútávon mindenképp rossz választás a nem csúcs proci. -
Ricardo
titán
Azt írtam túl van árazva. Nem azt hogy ingyen kellene adniuk. Persze az ezer eurós telefonokhoz képest jó az ár. Ha jövőre azok felmennek kétezerre, akkor a majd tapsolunk, hogy a Pixel 6 csak ezeröttszáz.
Pont emiatt emelnek. Egy elkezdi és akkor mindenki hozzájuk hasonlít, hogy ahhoz képest még mindiog nem is sok. de bizony sok.
Én sokallom az összeget, amit elkérnek érte. Rossz az irány. Samsung telefonok árai is elgurultak. Egy középkategóriás A szériás mobil 100 felett van. Vicc.Aki szóvá meri tenni rögtön megkapja hogy biztos nincs pénze rá.
Példa: Gondolom ha tízezer forintba kerülne egy kiló párizsi, nem vennél. És nem azért mert nincs tízezer forintod, hanem mert neked nem ér meg annyit.Akinek megér ennyit, megveszi. Nekem nem éri meg. Ennyi, nem több.
Semmi szükség a "persze ingyen kéne adják " típusú beszólásokra.Nem azért nem veszem meg mert csóró vagyok, és te nem azért veszed meg mert és nélkül költöd a pénzt. Az hogy valami kinek mennyit ér egyszerűen nézőpont kérdése.
-
Nexus 5x tulaj itt, 263 Euróért vásároltam enyémet Turbadon 2016-ban. Na most mikor lesz ez a telefon valaha árban ahhoz közel?
Ez bizony keményen túl van árazva. Nincs prémium anyaghasználat benne vagy olyan extra, ami ezt indokolná.(#16) Lami66 És tényleg, olyan az a matt zöld szín, mintha az alapozó fölé már nem jutott volna festék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brave
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpársportok
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest