Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewis4421
csendes tag
válasz
TaylorPro #108 üzenetére
Nem értem a támadást a Xiaomi ellen, én nem tartok egyik gyártóval sem, ami létezik mindent használtam már, iphone, Lumia, Huawei,Xiaomi, most Samsung. Ízlések és pofonok, csak annyit akartam tisztázni, hogy a 7es szériás Soc nem egyenlő a 8al. És ezt is csak azért, mert itt olvasgattam a fórumokon, mielőtt megvettem a mi9T-t, hogy ugyan azt tudja teljesítményben, nincs semmi különbség, de az én személyes tapasztalatom alapján igen is sok van, és egyáltalán nem játszom telefonon.
-
blueMerle
veterán
válasz
TaylorPro #108 üzenetére
Pixel, előveszed, működik. Pont mint egy iphone. Itt már csak ez a két normális vonal van.
Ez azért így nem egészen igaz. Minden gyártónak van kevésbé jól sikerült modellje. Jó példa erre az általad agyonekézett Xiaomi. Vásároltam egy Note 9-et, kb. használhatatlan szint, pár nap után úgy belassult hogy nagyon kevés kellett hozzá hogy a falhoz ne vágjam.
Megszabadultam tőle, vettem egy Mi Note 10 Lite-ot minimális árkülönbséggel (újonnan a két készülék közt 40 eurós kölönbség) és mintha egy másik univerzum lenne. Gyors, brutálisan, semmi lag, semmi gondolkodás, pedig használom ezt is bőven már. Szóval leírni egy egész gyártót azért mert pár készülékkel van tapasztalatod az bőven nem jelenti azt hogy mindegyik kuka lenne. A Pixelek sem hibátlanok, nagyon nem, a 3-as Pixelemnél miután 2x cseréltek USB portot meguntam a dolgot (igen, volt tisztítva, a szervizben sem hülyék dolgoznak, nem segített). Ennek ellenére ha lesz olyan Pixel ami megfog, simán megvenném.
-
törölt tag
válasz
TaylorPro #108 üzenetére
+1 Szinte minden rendszert használtam már és én is erre a következtetésre jutottam. Most már megfogadtam hogy nem veszek mást. Ha nem jön be a P5 akkor jön 650-700-ért az i12, sőt azt beszélik hogy jövőre lesz 5G mentes verzió is belőle kb egy százassal olcsóbban.
Aki pedig egy (bármilyen) Xiaomi-t akar versenyeztetni egy Pixellel szemben, az egyértelműen nem használt még Pixelt, de lehet még látni sem látott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest