- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Igazán nincs mit, Gizike.
Katasztrófa, hogy egyesek szerint ezek a kompromisszummal teli gyötrelmek okoznak boldogságot, amivel nem is lenne baj, ha nem kérnének a legdrágább samsungért se többet mint ötvenezer. Csak Note és S szériát használtam illetve sajnos használok a samutól és szomorú, hogy csúcsmodellek után ilyen véleményt kell írjak.
-
hagymas7up
tag
válasz
RaveForce
üzenetére
És a Samsung ipari hulladékai?? Az S4 például egy gyűlöletes darab. Nekem van egy S4-em és nem laggol, hanem BIGlaggol (6-7mp-es fagyásokat produkál) illetve a híres sAMOLED elmosódott és lilul fekete képernyőn görgetéskor és még kapásból tudok 3-4dolgot ami nevetségessé teszi a telefont. Tartom azt a véleményem, hogy a Samsung utoljára telefont az S2 személyében adott ki, utána ipari hulladékokkal árasztották el a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest