- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Engem érdekel a Classic, már csak a Z10 failure miatt is, a 9900 leváltására.
-
KisDre
senior tag
Közben látom hogy a Q10 fölé lesz belőve jócskán: [link] (Mondjuk megértem hogy üzletpolitikailag nem most fognak lefelé nyitni sajna, (ha korábban erőteljesebben sikerül nekik ma másképp állnának) de másik oldalról meg akkor mégis csak furcsálom hogy "kísérletet" tesznek olyannal mint a Passport, valljuk be, nem egy instant vétel már csak a megjelenése miatt sem még a felső körökben sem)
...hát na erről ennyit...büfébe valaki?
-
KisDre
senior tag
Én vagyok az egyedüli akit a Classic érdekel? Szerintetek a Q10 felett vagy alatt lesz? Nem tudom ti hogy vagytok vele de én örülnék ha lenne végre egy megfizethető BlackBerry, vagy túl nagy kérés? Persze lehet jönni a Q5-el meg a Z3-al, de előbbi még mindig nem az én pénztárca vastagságom, a Z3 meg érintős ami meg nem az én világom.
Nem most fogok váltani 9320-amról az biztos
-
bok92
addikt
-
sasa134
addikt
új képek a Passportról:
-
bok92
addikt
BlackBerry Passport & OS 10.3 screenshots
Kellkellkell!!!
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #121 üzenetére
Szerintem elkérik majd érte a szokásos flagship kezdő árat, szóval nem csodálkoznék egy 200e+-on sem. Viszont szerintem ha az ember kívár, záros határidőn belül meg lehet majd venni 20-30 százalékkal olcsóbban is. Mivel azért elég rétegmodell lesz ez, be fog esni az ára a Z30 közelébe, még ha felülről is. Aztán majd kiderül.
Még arra vagyok kíváncsi, hogy a Q10 mekkorát fog esni, ha jön a Classic. Az az érzésem, hogy sokat.
-
macskea
őstag
Nyár végén már lehet majd kapni, és eleve 10.3-mal érkezik majd.
Még mindig Passport.
-
Cyberpunk
félisten
-
macskea
őstag
-
jagertibi
aktív tag
Majd a gyakorlatban dől el úgy is hogy ezt a "hiányos " billentyűzetet hogy lehet használni.... Már aki megveszi annak
-
sasa134
addikt
Pár infó a Passportról, ami az Inside BlackBerry blogra került ki (hivatalos infó)
Great keyboards have always been a part of the BlackBerry heritage. With our coming Passport device that has generated a ton of interest, we set out to create a smartphone that would break through and deliver a step change in productivity. Passport will show there is a better way to accomplish more.
Besides the massive square touchscreen, we've added a new innovative, touch-enabled keyboard to the Passport. It integrates the excellent tactile feel and performance you've come to know and love from our keyboards, along with the same capacitive touch technology found on modern phone and tablet touchscreens.
Ever been annoyed by your fingers obscuring, or worse, smudging, your touchscreen? Or had difficulty getting the cursor to just the right spot? Passport's efficient design makes those problems things of the past. You'll be able to navigate web pages, apps and e-mails by lightly brushing your fingers over the keys. It's a minimalist design that eliminates dedicated arrow keys while maximizing the already-awesome amount of screen real estate. You'll also enjoy Passport's other custom commands that take advantage of the touch-enabled keyboard to boost your productivity. Here are some of the ways:
Scrolling: As noted above, you can use the keyboard to swipe up and down to scroll on long lists or in the browser. Keeping your fingers off the screen and focused on what's happening.
Cursor Control and Text Selection: This is a classic BlackBerry productivity enhancement reinvented for the Passport. Double-tap the keyboard, then drag your finger across the keyboard to drop the cursor at precisely the right point. Or select the text just as you would on an older BlackBerry: hold the SHIFT key while dragging your finger across the keyboard to extend a selection.
Contextual virtual keys: In addition to the Passport's very clean physical QWERTY keyboard, we have added a dynamic virtual row on-screen that smartly shifts depending on context. So if you're typing a password on-screen, numbers and symbols commonly used in passwords will automatically pop up. Or if you're typing an e-mail address, the '@' symbol will be displayed. Or if you're surfing the Web, the colon and backslash characters needed to type in a URL will be displayed. And if you need access to any special symbol or character, just swipe down on the keyboard to see all of them at once. Like I said, smart!
Flick: Stuck on a word? BlackBerry 10's Next Word Suggestion feature learns from you to give you smart, personalized choice of words you're likely to type. You then just flick up to complete the word. No more Darn Auto-Corrects, as you type faster and more accurately over all.
Delete: Made a mistake? No problem, just swipe back (left) to Delete the last word, just like on our virtual keyboard!
Entering an accented character? Hold the letter key down, and then lightly tap on the key to add the appropriate accent!
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #110 üzenetére
Például agyonszaturáltságban szerintem épp a Q5 volt rosszabb, (legalábbis nekem) a Q10 - ha gyengébb fényerő mellett is - természetesebb képet adott.
Ezért mondom, hogy az ilyen tulajdonságok java része nem technológiai sajátosság, hanem gyártói döntés és/vagy szerencse/balszerencse kérdése. Mind a két (három, ha az IPS-t és mezei TFT-t külön vesszük) technológiával lehet találni gyöngyszemelek meg szemetet is.
-
Cyberpunk
félisten
De az AMOLED gyengébb fényerőben, mint a TFT kijelzők, mivel ott nincs háttér világítás. Kontrasztban jobb, de szinhelyessegben rosszabb, bár divat túlhúzni az IPS-eket is, igy agyonszaturáltak azok is sokszor. A fekete szól még az AMOLED mellett, ba meg elvileg kisebb a fogyasztása is, de fehernél viszont annyira nem jó ez sem.
-
macskea
őstag
válasz
Polarstar #105 üzenetére
Mondjuk ezt kifejezetten szeretem az active framekben, hogy látszik mi fut, nem marad elbújva egy szótár vagy egy böngésző. Ha már sok a szemét, gyors kipöckölöm a szemetet, és hetekig nincs baj a telefonnal. Újraindítás szigorúan akkor, ha lemerült. Kivéve a köcsög OTP-t, mert mióta frissítettem a SmartBankot, nem megy, a megfelelően régi verziót meg nem találom illetve amit szereztem az ugyan úgy nem indul el. Na ott volt egy kis ki-be kapcsolgatás, hátha. Grrr...
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #92 üzenetére
Mások meg azért imádkoznak.
Egy Sony topikban pl.: ölni tudnának érte egy TFT helyett.
Szerintem ez az Amoled IPS téma inkább már hitvita, mindből lehet jót találni, szerintem a Q10 kijelzője nem para, egy barátomnak az van, nekem Q5, van látható különbség, de nem jobb vagy rosszabb, csak más. Egyiktől sem estem seggre, de mind a kettő élhető a hétköznapokban.
-
Srácok, srácok! Én még régi motoros vagyok! Amit nem használok, ezt nem használom! A mai modern "mindent tegnapra" társadalom és az App-függő fiatalok persze nem kapcsolják ki az alkalmazásokat.
Az igaz, hogy ez zabálni fog, így pedig a mobil "s.ar" lesz.A fejtől büdösödik a láb!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az éves közgyűlésen leplezte le az idei évre tervezett két nagy dobásának formatervét a kanadai gyártó első embere.
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest