- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #121 üzenetére
Szerintem elkérik majd érte a szokásos flagship kezdő árat, szóval nem csodálkoznék egy 200e+-on sem. Viszont szerintem ha az ember kívár, záros határidőn belül meg lehet majd venni 20-30 százalékkal olcsóbban is. Mivel azért elég rétegmodell lesz ez, be fog esni az ára a Z30 közelébe, még ha felülről is. Aztán majd kiderül.
Még arra vagyok kíváncsi, hogy a Q10 mekkorát fog esni, ha jön a Classic. Az az érzésem, hogy sokat.
-
macskea
őstag
Nyár végén már lehet majd kapni, és eleve 10.3-mal érkezik majd.
Még mindig Passport.
-
macskea
őstag
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #110 üzenetére
Például agyonszaturáltságban szerintem épp a Q5 volt rosszabb, (legalábbis nekem) a Q10 - ha gyengébb fényerő mellett is - természetesebb képet adott.
Ezért mondom, hogy az ilyen tulajdonságok java része nem technológiai sajátosság, hanem gyártói döntés és/vagy szerencse/balszerencse kérdése. Mind a két (három, ha az IPS-t és mezei TFT-t külön vesszük) technológiával lehet találni gyöngyszemelek meg szemetet is.
-
macskea
őstag
válasz
Polarstar #105 üzenetére
Mondjuk ezt kifejezetten szeretem az active framekben, hogy látszik mi fut, nem marad elbújva egy szótár vagy egy böngésző. Ha már sok a szemét, gyors kipöckölöm a szemetet, és hetekig nincs baj a telefonnal. Újraindítás szigorúan akkor, ha lemerült. Kivéve a köcsög OTP-t, mert mióta frissítettem a SmartBankot, nem megy, a megfelelően régi verziót meg nem találom illetve amit szereztem az ugyan úgy nem indul el. Na ott volt egy kis ki-be kapcsolgatás, hátha. Grrr...
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #92 üzenetére
Mások meg azért imádkoznak.
Egy Sony topikban pl.: ölni tudnának érte egy TFT helyett.
Szerintem ez az Amoled IPS téma inkább már hitvita, mindből lehet jót találni, szerintem a Q10 kijelzője nem para, egy barátomnak az van, nekem Q5, van látható különbség, de nem jobb vagy rosszabb, csak más. Egyiktől sem estem seggre, de mind a kettő élhető a hétköznapokban.
-
macskea
őstag
válasz
Polarstar #81 üzenetére
Köszi az infót! Hát... biztos nem egy kezes, leszoktatna a sétálgatás közbeni telefonbuzerálásról...
Közben megtaláltam a Crackberry-n a többi modellel való összehasonlítást is, mondjuk nekem a Q10 a jó összehasonlítási alap.
Viszont azon határozottan meglepődtem, hogy a Classic is ekkora! Mit tesz az a 0.4"...
-
macskea
őstag
válasz
Polarstar #41 üzenetére
Nem nyert, mert épp ellenkezőleg. Ezek az olcsó/ingyenes fingós app kategória szintjén mozgó cuccok épp azok, amik nem fognak normálisan menni, mert maximum autodidakta módon szerzett tudással írta őket valami wannabe programozó. Természetesen szarul. Profi cuccokkal sosincs gond, az a lényeg.
-
macskea
őstag
Nem fogod elhinni, de a legtöbb portolt androidos app is simán feltalálja magát az 1:1 képarányú kijelzőn is. Gondolom eleve van bennük rugalmasság a mindenféle 16:10, 16:9 meg 4:3 arányú gépek miatt és a 4:3-hoz már nincs messze az 1:1. Eddigi egy appal találkoztam, ami darabokra esett a Q5-ömön, egy bugyuta játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az éves közgyűlésen leplezte le az idei évre tervezett két nagy dobásának formatervét a kanadai gyártó első embere.
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest