- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
válasz
Csabroncka #82 üzenetére
Leírás? Néz még manapság valaki ilyeneket?
Egyébként átfutottam előtte, meg néztem pár videót is a használatához, nem gondoltam volna hogy ilyen problémákba ütközöm, de át fogom futni megint.
-
F4ther
tag
válasz
Csabroncka #80 üzenetére
Na megvolt a hétvégi próba üzem.
Nehezebb mint gondoltam
Szóval, első körben próbáltam futtatni egy jó adag szénnel 30 percet. Első észrevételem az volt, hogy sok apró darab van ebbe a 10 kilós weber zsákban, és kiszóródik a gril kéményem alján. Nem baj összeszedtem feldobáltam a tetejére.
Elkezdtem begyújtani, minden probléma nélkül szépen beizzott, meggyulladt. Vártam amig ugy gondoltam hogy már elég jól izzik, áttöltöttem a grillbe.
Itt óvatosan kellett mozogjak, mivel az apró darabok potyogtak az alján. De számítottam erre, ezért a talajon kísérleteztem.
Első betöltés után, az összes szellőzőt teljesen nyitva hagytam, a belső hömérsékletre 240 fokot mértem.
Vissza jöttem fél óra múlva, és hideg volt, belső léghőmérséklet 70fok. Levettem a tetejét, ki volt aludva a szén.
Ismét begyújtottam a kéménnyel, meg hozzáadtam még egy kevés "friss szenet" tovább izzítottam mint korábban, betöltöttem, elkezdtem sütni.Amint rátettem a tetejét, elkezdett esni a hőmérséklet, mint ha nem kapna elég oxigént a szén, hiába vannak nyitva a szellőzők teljesen.
Ha kinyitottam, általában visszaizzott, meg begyulladt, de sajnos voltak olyan helyek, ahol teljesen kialudt, ezért ott kevésbé adott le hőt.
Ez azt eredményezte, hogy fedővel alacsony volt a hőmérséklet, sütésre kevésbé alkalmas, ha levettem, akkor meg megégtek a húsok.
Nem igazán tudom, hogy mit csináltam rosszul.
Arra gondoltam, hogy a következő alkalomkor kevesebb szenet teszek bele, és jobban felizzítom az elején. De lehet nem ez a jó stratégia nem tudom.
-
F4ther
tag
válasz
Csabroncka #78 üzenetére
Vettem hozzá weber szenet, 10 kilót. Meg egy bio gyújtóst. Meg valami másik grill kéményt, nem weber (Kicsit sokalltam az árát). Bár lehet az egy kicsit nagy, éppen hogy belefér a szén rácsra.
-
F4ther
tag
Köszi, tegnap megjött.
Hétvégén ki is lesz próbálva
Rendeltem hozzá egy teflont, de kicsit nagy lett... ollóval megszabom
-
F4ther
tag
válasz
Csabroncka #74 üzenetére
Nézem ez a weber márka nem tűnik annyira rossznak. A vaj szinű van olcsóbban, 30k, mig a fekete 38k. Gondolom egyébként ugyan az csak a szine más.
Milyen tisztítani a hozzá való grill rácsot?
Használsz hozzá kerámia követ? (Pl pizza sütés) -
F4ther
tag
Sziasztok,
Szenes kemping grillsütőt keresek, ami befér a kocsiba és kevés helyet foglal összerakva, de max 4 főt kiszolgál. Amiket neten néztem, nem voltak meggyőzőek, nem tűntek tartósnak, de cáfoljatok meg.
Valamint tudtok javasolni helyet Veszprém környékén, 50km-es sugarában? Kempingezni mennénk, egy éjszakás ottalvásra gondoltam sátorral. Kis sütögetés, lazulás, sétálgatás, társasjáték. Május vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval