- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
A hőmérséklet szabályzást meg kell tanulni, ez sajnos más faszenes grillen is így van, ez pedig pici, itt nehezebb, de nem kivitelezhetetlen.
A tetőt huzamosabb ideig egy grillen sem tudod rajtahagyni mert megfolytja a szenet. Elvileg van leírás és grillkönyv a weberhez, azt tanulmányozd át. Se túl magas hőmérséklet nem jó, se az alacsony, fedővel szépen tudod ezt szabályozni, párolni..stb
-
Csabroncka
addikt
A kémény márka nem baj, a gyújtósra az obis fürészporos pár száz forintos tökéletes,4-6 kockával hibátlanul gyújtható
-
Csabroncka
addikt
Szuper! OBI-ban van gyújtó starter kitt >>
Én hosszú évek és kísérletezgetés óta csak weber szenet és brikettet használok, sokat szenvedtem ezzel (milyen márkát, honnan), nekem nagyon bevált.
-
Csabroncka
addikt
Szia nekem a kicsi füstös jóska van a Webertől: [link]
Imádom, vettem hozzá teflonszőnyeget, így hambi húst és pizzát is csináltunk már benne.
Kémény és jó szén kell mellé, Obiban szoktam venni Weber szenet én nagyon elégedett vagyok, nagyon sokáig kitart.Ott látod a dobozát a #60 hozzászólásomban.
hamar szétszedhető (persze elmosva, de ez sem vészes - nem ragad a festékre a zsíros faszénpor, csak mosogatószer kell), doboza kb 45x25x45.
Más kérdés az ára, most megnéztem és megint ledöbbentem hogy 2 év alatt mivé lett forintunk. Egyébként nagyon tartós anyagból van, a festék pedig nem ég le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!