- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
válasz
szaszlaci #52 üzenetére
Köszi szépen, nekem megfelelne valami egyszerű, kijelző nélküli is (esetleg egy link, ahol vannak tipusok). Használtan is megvennék valami kijelzőset, ami jó működőképes állapotba van. Vagy akár más alternatíva is érdekel, nem kell feltétlenül Logitech legyen, nekem elég ha megcsinálja a kivánt funkciókat.
-
valory
tag
Sziasztok,
nekem is kellene valami jó, kábellel és netes adatbázisból tanítható univerzális távirányitó, legfőképpen egy Sony STR-DE445 erősitő (receiver) kezeléséhez, meg akkor persze a Samsung LCD-t is meg a Philips DVD-t is arról szeretném irányítani. Mit ajálotok, amit kézalól is megvehetek, viszonylah olcsón, vagyonokat nem szeretnék kiadni egy távirányitóért.Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest